Vilskettä villisikakytiksille

Ylöjärvi Keskus, Ylöjärvi

38 €

11 syy 14:56
Tyyppi: Myydään
Linkki: TILAA BlackFire herkkuja villisioille
Kauppa: blackfire.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (12)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Todella tehokkaaksi yhdistelmäksi villisikojen ruokinnalla on todettu BlackFire Plum (luumu-mineraalisuola) ja BF pyökkiterva puun kyljessä tai kannolla. Katso vinkit ja videot sivuiltamme!

Paketisssa:
-3 pulloa BF tervaa
-3 pulloa BF Plum
Tilattavissa myös täysissä laatikoissa edullisemmin!

Tehokkain markkinoilla oleva luonnonmukainen villisikojen houkutteluterva, pyökkitervaa! Vain luontaisia puhtaita ainesosia ja BlackFiren ja yhteistyökumppaneiden kehittämät salaiset ainesosat, joita villisiat eivät voi vastustaa! Tuotekehittelyä on tehty vuosia ammattimetsästäjien toimesta.

Nuo salaiset ainesosat erottaa BlackFire muista tervoista tehollaan! Ei sisällä liuotinohenteita kuten monet teolliset kyllästyskäyttöön tarkoitetut tervat! Hyvin juokseva ja laadukas, kolme kertaa suodatettu pyökkiterva.

BF Plum on erittäin makea/karkkimainen hajultaan. Se on saanut siat innostumaan ruokinnoista myös kesällä ja vierailemaan säännöllisesti testin alettua, jopa keskikesällä käyvät syömässä kaiken! Villisikojen kasvanut syömisinto ja ruokinnoilla käyttämä aika on hyvin poikkeuksellista verrattuna aikaisempiin havaintoihin. Pitkän kokemuksen omaavat villisikojen metsästäjät ja ammattimetsästäjät ympäri Eurooppaa eivät suotta väitä, että BlackFire luumu on kaikkien aikojen tehokkaimpia ruokintojen tehostajia!

Sirottele BF Plum mineraalisuolaa esim. vehnän tai maissin päälle ruokinnalle. Sitä on laitettu viljan sekaan myös ruokinnalla olevaan putkiautomaattiin.

Terva on villisikahoukuttelun perusta! Sitä kannattaa lisätä pieni määrä viikon tai kahden välein puun tai kannon kylkeen. Tämä takaa jatkuvan vahvan pyökkitervan hajun!

38e laatikossa 3 BF tervapulloa ja 3 BF Plum pulloa.

Hakusanat: metsästys, lämpötähtäin, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, hirvijahti, SRVA, karhujahti, metsästyvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, kivääri, haulikko, jousimetsästys, metsästysjousi, pyökkiterva, terva
blackfire.fi

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat