Kesäsesonkiin Tahkolle

Tahkovuori, Kuopio
4 tou 14:40
Tyyppi: Myydään
Linkki: hae tästä
Kauppa: Kairest Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (13)

Ilmoituksen tiedot

Haemme asiakkaillemme kesäksi Tahkolle huipputyyppejä!

Sinulla on mahdollisuus loistaa niin keittiössä kuin salin puolella, sillä paikkoja on niin Kokeille kuin tarjoilijoille sekä ravintolanmoniosaajille.

Kokkina pääset loihtimaan upeita A´la carte annoksia, maittavaa lounasta taikka pizzaa / grilliherkkuja, paikasta riippuen. Tarjoilijana A´la carte, anniskelu, lounas taikka kassatarjoilu kuvaavat mahdollisia tehtäviäsi.

Sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista ammattitehtävistä ja sytyt asiakkaasi odotusten ylittämisestä. Haemme oma-aloitteisia, täysi-ikäisiä ja iloisia tekijöitä, jotka eivät pelästy kiirettä ja joilla huumorintaju säilyy työvuoron loppuun saakka. Takataskussasi on myös hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Baaritarjoilijalla olisi hyvä olla anniskelupassi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alussa tai juhannuksen tienoilla. Sesongin aikana on tarjolla runsaasti tunteja. Kausi käynnistyy kesäkuussa ja jatkuu elokuun puoleen väliin / loppuun.

Työ sopii jo kokemusta hankkineelle kuin vasta työuransa alussa olevalle ravitsemusalan työntekijälle. Arvostamme joustavuutta työajoissa. Otamme haussa huomioon myös alan opiskelijat.

Laita heti hakemus tulemaan alla olevan linkin kautta, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sitä mukaa, kun hyviä työntekijöitä löytyy. Lisääthän liitetiedostoihin myös CV:si.

Lisätietoja arkisin 8-16 keskisuomi@kairest.fi / 044 7941 411
Kairest Oy

Nuaskatu 8 D
87400 Kajaani

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat