Kesäksi uuteen kotiin

Mukkula, Lahti

630 €/kk

4 tou 23:31
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Ritaniemenkatu
Kuukausivuokra: 630 €/kk
Vakuus: 1260 €
Kokonaispinta-ala: 55 m²
Huoneita: 2
Asumistyyppi: Vuokra
Ilmoittaja: Heidi

Ilmoituksen tiedot

1.6.2021 Lahden Mukkulasta vapautuu vuokralle parvekkeellinen kaksio ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Asunnossa on kaksi tilavaa huonetta, joissa kummassakin hyvin säilytystilaa. Huoneistossa lisäksi kylpyhuone, keittiö ja eteinen. Huoneisto sijaitsee noin 500 metrin päässä Vesijärven rannasta. Rantaa pitkin kävelet vaikka Lahden satamaan nauttimaan ulkoilusta ja sataman palveluista.

Mukkulan Kartano sijaitsee takapihallasi. Mukkulan monipuoliset palvelut ja S-market ovat vain 800 metrin päässä asunnosta.Talon tuntumassa mahdollisuus vuokrata parkkipaikka. Myös bussiyhteydet ovat hyvät ja taloyhtiöllä on joustava palvelu. Ammattikorkekoulu ja yliopisto ovat vain noin 1,8km asunnosta. Taloyhtiöstä löytyy myös tilava ja monipuolinen pesutupa, jossa peset pyykkisi ilman erillistä korvausta. Vuokra sisältää wifikaistan perusnopeudella.

Asunto vuokrataan kesäkuun alusta (1.6.2021 lähtien).

Asunnon vuokra on 630,00/kk. Vesimaksu 25/hlö/kk tulee vuokran päälle.

Lisäksi vuokralaisella oltava kattava kotivakuutus vuokrasopimuksen alkamispäivästä. Vuokrasopimus on määräaikainen: 1.6-31.7.2021, jonka jälkeen sopimusta jatketaan vuodeksi kerrallaan. Tarkistamme myös luottotiedot.

Voit jättää hakemuksesi sähköpostitse tai whatsappiin. Kerrothan hakemuksessasi hieman itsestäsi niin olen sinuun yhteydessä. :)

Ystävällisin terveisin tulevat vuokranantajasi,
Yhteyshenkilö
Heidi

Talon tiedot

Rakennusvuosi: 1980
Talotyyppi: Kerrostalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat