3h+kt+r.parv. Myllypuro

Myllypuro, Helsinki

1200 €/kk

5 tou 00:19
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Tuulimyllyntie 3 g B 50
Kuukausivuokra: 1200 €/kk
Vakuus: 2400 €
Kokonaispinta-ala: 64 m²
Huoneita: 3
Ilmoittaja: Shabir

Ilmoituksen tiedot

Hei
Tarjolla olis uusi kohde(kerrostalo)joka valmistuu 30.6.2021. Muutto onnistuis 1.7.2021 eli 64m2 3h+kt ja ranskalainen parveke 3 kerros. Sijainti on erinomainen sillä metropolia-ammattikorkeakoulun kampusalue, uusi ostoskeskus, metro sekä mahdollisesti koko Helsingin parhaat liikunta-ja urheilu mahdollisuudet houkuttelevat luonnonläheiseen Myllypuroon. Vuokra 1200e/kk Vesimaksu 20eur/kk/hlö. Huoneistossa vesimittari ja loppulasku kulutuksen mukaan.
Mediavastike 5eur/kk. Taloyhtiössä laajakaista 10M.
Taloyhtiö on hyvin varusteltu ja sieltä löytyy pesula, kaksi saunaosastoa yhteisellä kattoterassilla, varastotilaa sekä kerhohuone. Lisäksi taloyhtiöllä on yhteiskäyttöauto. Huomioittehan että visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta.
Vakuus 2400e. Luottotiedot oltava hakijoilla kunnossa. Ei tupakointia. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Vuokralainen tekee sähkösopimuksen asuntoo. Vuokra aika toistaiseksi voimassa oleva. Ota ihmessä yhteyttä jos kiinnostusta tai kysyttävä.

Talon tiedot

Rakennusvuosi: 2021
Talotyyppi: Kerrostalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat