Mopo/skootteri huolto

Tammisto, Vantaa

50 €

5 tou 01:15
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Markus Asplund
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Toista vuotta putkeen jatkan huoltoja. Huollan skoottereita ja mopoja pääkaupunkiseudulla kohtuullisilla hinnoilla. Huollot tapahtuu sinun kotipihassa jotenka ei sinun tarvitse tehdä yhtään mitää kuljettamisen suhteen.

Kun otat yhteyttä, mainitse ajoneuvon merkki, malli, vuosimalli, missä se sijaitsee ja mitä sille pitäisi tehdä niin sovitaan aika.

Yleiset hinnat (osat ja nesteet sisältyvät):

Perushuolto: 50e (moottoriöljyjen vaihto, jarrujen ilmaus/säätö, kaasu-,tuorevoitelu- ja kytkinvaijerin säätö/öljyäminen ja sytytystulpan vaihto, ilmansuodattimen öljyäminen)

Huolto+: 80e (moottoriöljyjen vaihto, jarrujen ilmaus/säätö, kaasu-,tuorevoitelu- ja kytkinvaijerin säätö/öljyäminen, sytytystulpan vaihto, ilmansuodattimen vaihto, bensansuodattimen vaihto, ilmatien puhdistus, ketjujen säätö ja öljyäminen)

Skootterihuolto: 70e (peräöljyjen vaihto, variaattorinhihnan vaihto, bensansuodattimen vaihto, ilmansuodattimen vaihto, sytytystulpan vaihto, ilmatien puhdistus, jarrujen ilmaus/säätö)

Usb-latauspisteen asennus: 50e (upotus/kiinnitys tankoon sisältyy hintaan)

Kysy lisävalojen asennuksista!

Kaasuttimen puhdistus: 30e (ohessa voidaan asentaa kaasuttimen korjausarja lisähintaan tai kaasutin voidaan uusia kokonaan)

Jos et ole varma ajoneuvon ongelmasta tai mitä pitäisi huoltaa, voin suorittaa perushuollon ohessa yleistä diagnosointia muista ongelmista/huoltoa vaativista osista. KYSY VIESTILLÄ NEUVOA TAI JOS ON EPÄSELVYYKSIÄ!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat