Mw Power Alfa 12K ilmalämpöpumppu

Kärpänen, Lahti

635 €

tänään 10:18
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lue lisää Alfa 12K ilmalämpöpumpusta
Kauppa: Suomen Energia Expertti
Kaupan kaikki ilmoitukset (8)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Mw Power Alfa 12 K ilmalämpöpumppu on edullinen ja energiatehokas vaihtoehto jäähdytykseen tai lämmitykseen. Kolmen vuoden tehdastakuu varmistaa laitteen huolettoman käytön.

Mw Power Alfa sarjan ilmalämpöpumput ovat tehokkaita ja edullisia ratkaisuja jokaiseen kotiin. Eneegiatehokkuusluokaltaan A++ (jäähdytys) ja A+ (lämmitys) sekä SCOP 4,0 ja SEER 6,5 kertovat huippuluokan tehokkuudesta. Invertterillä ohjautuva ulkoyksikkö optimoi käyntitehonsa, jolloin laite kuluttaa entistä vähemmän sähköä ja pysyy kunnossa pidempään.

Laite puhdistuu itsestään ja sen suodatin on helposti pestävissä. 6 kerroksinen suodatin kerää pölyä ja bakteereja ilmasta ja antaa suojaa hajuja vastaan.

6 puhallin nopeutta ja 3D ilmanohjaus sisäyksikössä takaa vedottoman jäähdytyksen ja tehokkaan lämmityksen. I Feel toiminnolla laite tunnistaa lämpötilan kaukosäätimen olinpaikasta ja säätää lämpötilan sen mukaisesti.

Lämpöpumpun toimintaa voi ohjata joko kaukosäätimellä, tai sisään rakennetun wifi moduulin avulla kätevästi älypuhelimella tai tabletilla. Ohjaimesta löytyy lapsilukko ominaisuus, jonka ansiosta lapsiperheet voivat huoletta jättää laitteen tietylle asetukselle työpäivän ajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä
Suomen Energia Expertti

Hakakatu 2
15520 Lahti

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat