Riippumatto-teltta hyttysverkolla ja sadesuojalla

Mäntsälä Keskus, Mäntsälä

100 €

10 syy 17:30
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tästä
Kauppa: Verkkokauppa e-ville
Kaupan kaikki ilmoitukset (30)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Riippumatto + teltta samassa paketissa? Tämä näppärä teltan ja riippumaton hybridimalli on ultimaattinen majoitusvaihtoehto reissulle. Jos et tiedä ottaisiko reissulle mukaan riippumaton vai teltan - Tämä hyttysverkolla ja sadesuojalla varustettu teltta-riippumatto ajaa molemien asian!

Riippumatto käy myös päivittäiseen loikoiluun, käännät sen vain ylösalaisin ja 100% nailon tuntuu erittäin hyvältä ihollasi. Maksimikantavuus on 200kg ja kokoakin sen verran matolla, että sinne mahtuu kaksikin henkilöä loikoilemaan. Jos painoa on yli 120kg, hommaa mukaan varmistusköydet. Jos löydät hyvät puut johon kiinnittää riippumaton, näin voit loikoilla ja viettää yösi ilmassa. Jos ei puita löydy, voit asettaa riippumaton maahan ja viettää yösi teltan tapaan maankamaralla.

Hyttysverkko pitää ärsyttävät höttiäiset loitolla ja sadesuoja pitää sinut kuivana sateen sattuessa. Sadesuoja kiinnitetään hyvin riippumattoon, joten kestää myös tuulenpuuskat. Mukana tulee myös lisäkiinnitysnarut, jonka ansiosta leijuva teltta pysyy paikoillaan ilmassa. Jos haluat tehdä kunnon leirin itsellesi, hommaa mukaan vielä isompi suoja riippumatolle.

Koko setti toimitetaan kätevässä kantolaukussa ja pienen koonsa ansiosta kulkee se mukana vaikka rinkan kyljessä. Laukussa on myös kantokahva, eikä sen kantaminen ole paha rasti, sillä tämä setti painaa vain 1.8kg. Riippumaton pystyttäminen on helppoa mukana tulevan kuvaohjeen ansiosta ja kestää vain hetken. Sisällä on koukku, johon saat ripustettua vaikka retkilyhdyn.
Verkkokauppa e-ville

Yhdystie 1
04600 Mäntsälä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat