Tarjouskauppakohteena vaalea omakotitalo

Salo

145 000 €

5 kes 09:29
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Opinpolku 3
Pinta-ala: 108 m²
Huoneita: 4
Ilmoittaja: Omistaja
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Kaunis vaalean vihreä omakotitalo rauhallisella alueella palveluiden äärellä Salon Suomusjärvellä. Kauppaan, kirjastoon ja terveyskeskukseen vain 1 kilometri. Koulukin on lyhyen kävelymatkan päässä asunnosta mutta lasten äänet eivät kuulu. Alue on kaava-aluetta ja siellä on katuvalot ja jalankulkutiet kauttaaltaan, joten liikkuminen on pimeälläkin mielekästä. Vesi- ja viemäriasiat hoitaa kunta.

Tämä persoonallinen sisältä osittain tummanvihreäksi maalattu 108 m2 talo sijaitsee tasaisella 1550 m2 nurmikkotontilla, vain pieni osa on kalliota ja loivaa rinnettä. Talon takaa lähtee risteileviä polkuja marjametsään ja koiralenkille. Talo itsessään käsittää olohuoneen, kaksi makuuhuonetta, keittiön ja apukeittiön sekä sähkö saunan ja kodinhoitohuoneen. WC on erillinen.

Tontilla on erilaisia puita, kukkaistutuksia ja omena- kirsikka. ja luumupuita. Kuvassa takana näkyy naapurin autotalli, joten ei aivan suoraa näköyhteyttä.

Lisäksi myytävään kohteeseen kuuluu autokatos ja autotalli, jonka yhteydessä lämmin ikkunallinen 28 m2 varasto, josta saa pienellä vaivalla etätyöhuoneen. Kokonaispinta-ala on tällöin 153 m3.

Alueelta kulkee paikallinen bussiliikenne Saloon ja ympäristöön. Työmatka omalla autollakin sujuu niin Saloon kuin Helsinkiinkin hyvin jopa tunnissa. Myös pikavuorot ajavat useita kertoja päivässä pääkaupunkiseudulle.Tästä oivallinen kohde, jossa voi tehdä etätöitä omassa rauhassaan.

Tarjousten kulkua ilmoitetaan tässä osiossa kesäkuun loppuun asti, joten hinta on silloin nähtävillä.

LÄHTÖHINTA on 145.000 euroa.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 145 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennusvuosi: 2008
Talotyyppi: Omakotitalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat