Technics Ottava f SC-C70MK2 UUSI

Tampere Keskus, Tampere

999 €

16 syy 10:40
Tyyppi: Myydään
Linkki: OSTA TÄSTÄ
Kauppa: Hifihuone Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (29)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Technics SC-C70MK2 uusi, parannettu malli aikaisemmasta SC-C70-yhdistelmästä. Uusitut, entistä paremmat kaiutinelementit, automaattinen äänen kalibrointi huoneeseen manuaalisten asetusten lisäksi. Nyt mukana myös Chromecast, Google Assistant ja Airplay 2. Multiroom-monihuone-ominaisuudet. FAV 9 pikavalintaa suosikeillesi.

Ottava f SC-C70MK2 on erinomaisella äänenlaadulla tehty musiikkikeskus. C70 soittaa mielimusiikkiasi suoraan verkosta, FM-radiosta tai cd-levyltä. Lisäksi löytyy USB-, optinen- ja analoginen Aux-tulo. Tuki TIDAL- ja Spotify-musiikkipalveluille. V-Tuner internetradiopalvelut. Air Play2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi-vastaanotto. Teho 100W (40W subwoofer + 2 x 30W).

JENO Engine-äänioptimointi digitaalisille ohjelmalähteille. LAPC taajuus- ja vaiheoptimointi kaiutinelementtien ohjaamiseen. Space Tune-äänioptimointi automaattisesti tai manuaalisesti sijoituspaikan mukaan nurkassa, seinän lähellä tai keskellä huonetta. iOS-laitekalibrointi saatavissa tarkempia säätöjä varten mittaa huoneen akustiset ominaisuudet iOS-laitteen mikrofonilla ja säätää DSP-parametrejä äänen parantamiseksi.

Huippuluokan materiaalit, alumiiniset kosketuspainikkeet ja näyttävä cd-mekanismi. Kauko-ohjain. Ohjaus myös sovelluksen avulla.

Kauko-ohjain. Käyttö myös sovelluksen avulla. Musta ja hopea.
Hifihuone Oy

Hatanpään valtatie 11, Ajo-osoite: Voimakatu 20
33100 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat