Macbook Air 13" 2015 4GB ram hyvä Abitti-ok TAKUU

Pohjois-Leppävaara, Espoo

390 €

30 tou 10:58
Tyyppi: Myydään
Linkki: Valmistajan tiedot tietokoneesta
Kauppa: MacProPalvelu
Kaupan kaikki ilmoitukset (15)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Käytetty Apple MacBook Air 13" 2015 i5 1.6GHz, 4GB ram ja MacOS Big Sur 11.x esiasennettuna (tai haluamasi vanhempi versio). Mukana MagSafe laturi.

Näitä on 2 kpl, molemmat ehjiä ja täysin toimivia, yleisilmeeltään siisti eikä ole naarmuja tai kolhuja luukuunottamatta normaalia käytöstä jääviä pieniä jälkiä:
a) kannessa tarraojen pohjien jäljet himmeästi, akku hyvä 82% varauskyky jäljellä kuva 1 ja 2
b) näytön sarana ihan vähän löysä alakkohdassa mutta pitää näytön kuitenkin paikallaan halutussa kulmassa, akku 80%, kuva 3 ja 4

Näissä on 1x thunderbolt 2 (20Gb), Kaksi USB 3 -porttia (jopa 5 Gb/s), MagSafe 2 -virtaportti, SDXC-korttipaikka ja 3,5 mm kuulokeliitäntä.Wifi in nopea AC (1300Mb) ja Bluetooth 4.0. loput tekniset tiedot linkistä alla valmistajan siivuille.

* Hinta sis alkuperäisen 128GB SSD kovalevyn. Vaihdamme tilalle käytetyn isomman Apple SSD:n 250GB +70e, 500GB +130e
* Hinta sis 6kk takuun meiltä
* Nouto tai postitus +5e meidän vastuulla ehjänä perille
* maksu käteinen, pankkisiirto tai pankki/luotto-kortti

Optiot lisähinnalla
- Windows 10 Pro 64bit lisenssi ja asennettuna MacOSn rinnalle bootcampilla, +95e (suosittelemme tällöin vähintään 500GB ssd:tä)
- vanhan koneesi ostohyvitys, kysy
- vanhan Mac koneesi OS X / MacOs järjestelmän siirto tälle koneelle (ja jatkat työskentelyä mihin jäit vanhalla), kysy

Tiedustelut: ensitiedustelu mieluusti aina sähköpostitse ! Käynnit vain sopimuksen mukaan. Puhelimme toimii arkisin ma - pe 10-15 välillä.

Olemme Suomalainen perheyritys ja olemme erikoistuneet käytettyjen ja uusien Mac tietokoneiden myyntiin, myös päivitettynä ja isommalla Ram muistilla, SSD kovalevyllä jne. mallista riippuen. Myymme myös päivitysosia, huoltopalvelua, suunnittelupalvelua ja asennuspalvelua.

Teemme tätä työtä intohimolla ja ilolla ja olemme toimineet 2014 alkaen ja satoja tyytyväistä asiakasta mm. muusikoita, studioita, video-edit, post-edit, arkkitehtejä ja innokkaita muita Apple käyttäjiä. Autamme mielellämme myös suunnitteleman juuri teille sopivan kokoonpanon optimoituna käyttämillenne sovelluksille.
MacProPalvelu

Rautakiskonkuja 5 P2
02650 Espoo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat