Sairaanhoitajaksi Ouluun

Oulu Keskus, Oulu
22 tou 08:55
Tyyppi: Myydään
Linkki: hae tästä
Kauppa: Kairest Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (13)

Ilmoituksen tiedot

Haemme asiakasyrityksillemme sairaanhoitajia Oulun kaupungin sairaalan osastoille.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hakijalta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä ennen sijaisuuden alkua. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon osaamista, ensiaputaitoja sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Tarvitset voimassa olevaa lääkehoidon lupaa (LOVe), IV-lääkkeiden tulee olla suoritettuna, hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Otamme huomioon haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme KV-työehtosopimusta. Työtä on tarjolla 2-vuorotyössä (aamu ja ilta) ma-su välillä. Työt ajoittuvat 31.5.-22.8.2021 välille tai sopimuksen mukaan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä hoiva- ja hoitotyössäsi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaika, joten toimit pian ja täytä hakemus ao. linkistä. Liitä hakemukseen mukaan CV, mahdollinen tutkintotodistus tai kopio opintorekisteriotteesta.

Lisätietoja arkisin ma-pe 7-16 keskisuomi@kairest.fi 044 794 1411

Kairest on ollut kehittämässä suomalaista henkilöstöpalvelualaa jo 30 vuotta. Toimintamme lähtökohta on olla aina henkilökohtaisesti läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Me tahdomme yhdistää ihmiset ja työelämän. Työskentely Kairestilla tarkoittaa välittämistä joustavuutta sekä vapautta päättää itse.

-Enemmän irti arjesta!
Kairest Oy

Nuaskatu 8 D
87400 Kajaani

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat