Rekikoiramix narttu

Kemijärvi

300 €

11 kes 17:03
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Elina Koponen

Ilmoituksen tiedot

Kotiinpalaaja etsii sopivaa, pysyvää kotia. Synt. alkuvuodesta 2020 eli nuori koira kyseessä. Pääosin siperianhuskyä, lisänä mm. vähän alaskanmalamuuttia, saksanpaimenkoiraa, vlciak, samojedi jne. muistuttaa lähinnä kookasta siperianhuskyä.
Sekarotuinen eli ei papereita. Vasta madotettu. Narttu, ei steriloitu. Rokotettu, sirutettu.

Luonteeltaan rauhallinen, melko kova, ei paljoa miellyttämisenhalua mutta ei kovaa karkailutaipumustakaan, kiltti/ujo vieraita kohtaan. Meillä ollut rauhallinen sisällä sekä sisäsiisti. Hihnassa käyttäytyy sievästi, matkustaminen rauhallista. Ei ole luotettava pienten koirien, pentujen tai muiden eläinten kanssa. Tulee valikoidusti toimeen toisten koirien kanssa. Sopinee ehkä myös ainoaksi koiraksi.

Uudelta kodilta edellytetään kokemusta alkukantaisista koirista (vaatii jämäkän omistajan), omakotitaloa jossa pitävä ketjupaikka koppeineen, sekä mahdollisimman vähän yksinoloa. Ei myydä kotiin jossa on pieniä lapsia, vaikka on niihin tottunut, mutta saattaa olla leikeissään raju.


Kuvia saa kun kerrot itsestäsi seuraavat asiat;
missäpäin asut, onko omakotitalo, ketju ja koppi, nykyiset koirat ja lemmikit, oma (ei kavereiden) koirahistoriasi sekä minkälaista koiraa etsit ja mihin tarkoitukseen (mitä aiot koiran kanssa tehdä koiran aktivoimismielessä).

Paikkakunta PYHÄTUNTURI. Yhteydenotot sähköpostilla koponente@gmail.com tai yksityisviesti.

EI PUHELUITA. Töiden takia en pysty vastailemaan puheluihin enkä yöllä soittele kyselijöitä läpi. Ole fiksu tyyppi ja ymmärrä asia ja rustaa sähköisesti viestiä :)

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat