Edullisin Night Pearl -lämpötähtäin, FOX 19 hunt

Ylöjärvi Keskus, Ylöjärvi

1 289 €

eilen 18:02
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tilaa Night Pearl FOX19
Kauppa: blackfire.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (12)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Night Pearl FOX 19 hunt lämpötähtäin

Asiakaspalautetta sikametsästäjiltä itärajalta: "Huiman hyvä hinta-laatusuhde! Lämpötähtäin on nykyaikaa, ei enää paluuta IR- tähtäimiin, tämän tähtäimen voi laittaa tarvittaessa nopeasti kiinni ja ampuminen on helppoa!

Night Pearl FOX 19 HUNT lämpötähtäin on loistava valinta niille, jotka vaativat laadukasta kuvanlaatua ja testattua tekniikkaa! Night Pearl FOX käyttää 12 ym VOx-sensoritekniikkaa ja 19 mm:n linssiä.
Tsekkiläinen Night Pearl on jo vuosia ollut yksi suosituimmista lämpökiikareista Euroopassa!

Suosittelemme tätä mallia kytismetsästäjälle, todella hyvä villisika- ja supikoirajahtiin. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde!

Katso myös Sami Keräsen video Night Pearl FOX19 lämpötähtäimestä: https://www.youtube.com/watch?v=EflEk7E2Su0&t=1s

Night Pearl FOX -lämpötähtäimen tärkeä etu on kompakti rungon muotoilu säilyttäen samalla rekyyliä (6000J) kestävän rakenteen. Näitä ominaisuuksia ei ole muissa saman hintaluokan tuotteissa.

Helppo asentaa Weaver/Picatinny -pikajalalla tai lisävarusteena Blaser -pikajalustalla aseeseen! (lähiaikoina tulossa myös muita pikajalkoja)

Ota yhteyttä ja sovi esittely! Kysy päivän hinta!

Hakusanat: metsästys, lämpötähtäin, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, hirvijahti, SRVA, karhujahti, metsästysvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, kivääri, haulikko, jousimetsästys, metsästysjousi, pyökkiterva, terva, shotkam, piippukamera
blackfire.fi

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat