Ilmanpuhdistin Airstatic FA6

Kello, Oulu

532 €

eilen 13:32
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tilaa heti Sisäilmaverkkokaupasta
Kauppa: Isec Sisäilmaverkkokauppa
Kaupan kaikki ilmoitukset (2)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Nauti kesästä ilman allergiaoireita. Myymme nyt uusia FA6 ilmanpuhdistimia ulosheittohintaan.

Nopea ja tehokas ensiapu sisäilmaongelmiin Suosittelemme Airstatic FA6 -ilmanpuhdistinta erityisesti koululuokkiin ja isompiin toimistoihin. Ilmanpuhdistimen käytöstä on apua mm. homealtistuneille, allergikoille, astmaatikoille ja muille sisäilmaongelmista tai hengityselinvaivoista kärsiville. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi on tärkeää, että ilmanpuhdistin valitaan kohteeseen sopivaksi, sijoitetaan suositusten mukaisesti ja laitetta käytetään asianmukaisella tavalla. Luota siis ilmanpuhdistimen valinnassa ja käyttöönotossa todelliseen asiantuntijaan. Airstatic FA6 poistaa hengitysilmasta pienimpiäkin haitallisia hiukkasia, hajuja, homeitiöitä, bakteereja, viruksia ja toksiineja. Hiljainen ja käyttäjäystävällinen laite on teknisiltä ratkaisuiltaan yksi markkinoiden edistyksellisimpiä ja tehokkaimpia.

Helpompaa hengittämistä turvallisesti:
Airstatic FA6 ei tuota haitallista otsonia, laitteen käyttö on täysin vaaratonta laitetta voidaan käyttää joko manuaalisesti, ajastimella tai automatiikan avulla automaattinen ilmanlaaduntunnistin havaitsee hajut ja pienhiukkaset ja aktivoi laitteen toimimaan toimintoja voidaan myös ohjata kaukosäätimellä

Kuusivaiheinen suodatintekniikka:
Sähkösuodatin eli alumiininen, elektrostaattinen plasmasuodatin puhdistaa ilman hiukkasista ja epäpuhtauksista 99,9 %. Suodatin on pestävä ja sitä voidaan käyttää toistuvasti. HEPA-suodatin poistaa pienhiukkaset kuten huone- ja siitepölyn sekä bakteerit. Poistaa ilmasta yli 99,999 % pienhiukkasista aina 0,0001 mm:iin asti. UV-valo steriloi yli 97,6 % mikrobeista. Fotokatalyyttinen hapetus tekee virukset toimintakyvyttömiksi yhtä tehokkasti kuin 30 000°C:n lämpötila. Aktiivihiilisuodatin katalysoi tehokkaasti haitallisten kaasujen (kuten formaldehydi, rikkivety ja ammoniakki) hajoamista. Ionisaattori tuottaa yli 8 miljoonaa ilmaa raikastavaa ionia sekunnissa, mikä on verrattavissa 15 000 neliömetrin suuruisen metsän puhtaaseen ilmaan!

Tekniset tiedot:
tuulettimen nopeus: hidas / keskinopea / nopea
melutaso: 25 / 33 / 43 dB
virran käyttöteho: 32 / 39 / 47 W
virtajohdon pituus: 3,0 m
laitteen koko: 580 x 450 x 240 mm
nettopaino: 10,5 kg käyttöjännite: 220 - 240 V, 50 Hz
käyttöalue: max. 65 m2 (kun huonekorkeus on n. 2,5 m)

Hintaan sisältyy yhdet suodattimet ja ne ovat valmiina paikoillaan. Takuu 1 vuosi.
Isec Sisäilmaverkkokauppa

Kääpätie 3
90820 Kello

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat