Pilkemaster EVO 30 KLAPIKONE

Saarijärvi Keskus, Saarijärvi
9 kes 07:31
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Konehuolto Hannu Hoppula Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (105)

Ilmoituksen tiedot

Pilkemaster EVO -sarjan tehokas työjuhta
Pilkemaster EVO -sarjan klapikoneen voit varustella juuri sellaiseksi kuin haluat. Koneen runko on suunniteltu mukautumaan käyttäjänsä mittoihin, joten voit säätää työasentosi ergonomiseksi. Hiljainen, automaattisesti voideltava ketjusaha katkaisee puut tehokkaasti. Halkaisukourun avoimen rakenteen ansiosta roskat ja puunsäleet valuvat pois koneesta. Pilkemaster EVO -koneilla työskentely on nopeaa, vaivatonta ja mukavaa.

-Tehokas halkaisu jopa 5,6 tonniin
Pilkemaster EVO 30 -klapikoneella pilkot puut klapeiksi tehokkaasti ja turvallisesti. Halkaisuterää vaihtamalla voit valita halkaisun 2-6 osaan. Ainutlaatuisen halkaisumekaniikan ansiosta voit sahata useita pieniä puita kerralla ja halkaista ne yhdellä liikkeellä! EVO-sarjan koneet tarjoavat myös erillishalkaisutoiminnon, jonka ansiosta voit halkaista kerran halotut lohkot pienemmiksi.

-Kääntyvä poistokuljetin
Pilkemaster EVOn poistokuljettimen rakenne on suunniteltu pitämään työ sujuvana. Kuljetin on hiljainen käytössä, mikä tekee työskentelystäsi miellyttävämpää. Kuljettimen kääntyvä rakenne mahdollistaa klapien teon useampaan kohteeseen konetta siirtämättä. Säästät aikaa ja teet työt tehokkaammin.

VAIHTO/VAIHDOSSA TRAKTORI, MÖNKIJÄT, VENEET YM. YM. TARJOA!

EDULLISIA RAHOITUSVAIHTOEHTOJA, KYSY LISÄÄ!

KYSY VAIHTOTARJOUS!PÄIVÄN HINTA! KOTIINKULJETUS MAHDOLLISTA!
Konehuolto Hannu Hoppula Oy

Kupulantie 2
43100 Saarijärvi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat