Rivitalokaksio

Kolho, Mänttä-Vilppula

32 204 €

22 hei 19:39
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kalliotie 1
Pinta-ala: 64 m²
Huoneita: 2
Ilmoittaja: Teemu Kaitakari
Kaikki ilmoitukset (19)

Ilmoituksen tiedot

JÄTÄ OMA TARJOUS!

Loistavassa kunnossa oleva rivitalokaksio asunnoksi, loma-asunnoksi tai vaikkapa etätyöpaikaksi. Asuntoon on juuri tehty täyspintaremontti, kylpyhuoneremontti sekä vesieristys. Kesällä sinun ei tarvitse huolehtia nurmikonleikkuusta ja talvella lumityöt tehdään tarvittaessa jopa etuovelle asti.

Asunto sijaitsee Kolhossa viihtyisällä ja rauhallisella alueella, jota ympäröi Keski-Suomelle tyypillinen metsä- ja järvimaisema, jota pääsee ihailemaan suoraan omalta takapihalta. Järvi sijaitsee noin 100 metrin päässä, joka on osa Keurusselän vesistöä eli esimerkiksi uiminen ja veneily onnistuu. Lisäksi noin 500 metrin päässä sijaitsee urheilu-/ jalkapallokenttä, frisbeegolfrata sekä valaistu pururata, jossa talvisin hiihtolatu. Myös kalastus, sienestys ja marjastus on mahdollista lähimaastossa.

Noin kilometrin päässä asunnosta sijaitsee kauppa (K-Market). Kolhosta on myös lyhyt matka monenlaisiin kohteisiin, joista alle 100 kilometrin päässä on esimerkiksi Tampere, Jyväskylä, Jämsä, Mänttä, Tuuri, Keuruu ja Ähtäri. Lyhyen matkan päästä löytyy siis huikea määrä erilaisia matkakohteita sekä palveluja.

Lainaosuuksia jäljellä:
Maalämpö, 5 304,12 euroa

Myyntihinta: 26 900 euroa
Velaton hinta: 32 204 euroa

Pyydä rohkeasti lisätietoa sekä lisää kuvia tai näyttöä:
Teemu Kaitakari
0505670414
teemu.kaitakari.tk@gmail.com

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 32 204 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennusvuosi: 1972
Talotyyppi: Rivitalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat