Harmaavesisuodatin

Ventelä-Millola, Lohja

1 €

9 kes 11:58
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lue tästä lisää
Kauppa: Live Well Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (15)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Ekologisilla harmaavesisuodattimilla puhdistat harmaan veden luontoystävälliseksi, joka ei pilaa vesiä

Harmaavesisuodattimilla voidaan korvata jätevesijärjestelmät, jotka eivät täytä ympäristöviranomaisten vaatimaa toimintaa, kun vesikäyttöisen WC:n tilalle asennetaan samassa yhteydessä ympäristöystävällinen kuivakäymälä. Kuivakäymälöissä on useita eri vaihtoehtoja, joista voi valita soveltuvimman vaihtoehdon käyttöön.

ASENNUSPALVELUT

Tilaamalla ammattitaitoisilta asentajilta asennuspalvelun samalla, kun ostat tuotteen, varmistat tuotteen toimivuuden ja takuun voimassa olon niille tuotteille, joille se on myönnetty.

Asennuksen hinnat määräytyvät tuotteen mukaisesti.

Yrityksellämme on LVV-pätevyys.

Asennuspalvelu kaikkiin ekologisiin käymälän asennuksiin, harmaavesijärjestelmien asennuksiin sekä jätevesijärjestelmien saneerauksiin vaivattomasti ja helposti.

Suunnittelu:
Jätevesijärjestelmän rakentaminen tai sen muuttaminen edellyttää yleensä kunnan rakennusvalvonnan myöntämää rakennus- tai toimenpidelupaa tai toimenpideilmoitusta. Rakentamisen lupaa haetaan asianmukaisella suunnitelmalla. Suunnitelma sisältää mm. asemapiirroksen ja poikkileikkauskuvan korkeusasemineen. Varmista tarvittavat luvat, vaatimukset ja ohjeet kotikuntasi rakennusvalvonta- tai ympäristöviranomaiselta.

Kiinteistön WC:n tai kuivakäymälän jätevedet on johdettava umpisäiliöön tai käsiteltävä muuten asianmukaisesti. Suodattimeen ei saa johtaa sade-, hule- tai perustusten kuivatusvesiä. Moduulin suodatinmateriaalin puhdistusteho säilyy noin 100 käyttövuorokautta, minkä jälkeen se on vaihdettava huolto-ohjeiden mukaisesti.
Live Well Oy

Saukkolantie 837 A
08500 LOHJA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat