Solarventi -aurinkoilmakeräimet

Ventelä-Millola, Lohja

1 €

9 kes 12:12
Tyyppi: Myydään
Linkki: Verkkokauppaan
Kauppa: Live Well Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (15)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

SolarVenti tuulettaa ja raikastaa sisäilmaa poistaen kosteutta auringon voimalla. Se sopii mökeille, varastoihin, autotalleihin ja kellareihin.

KYSY ASENNUSPALVELUAMME!

Kesämökin, kellarin tai varaston sisäilma saattaa toisinaan tuntua kostealta tai peräti tunkkaiselta. Helppo ratkaisu sisäilman parantamiseen on SolarVenti-aurinkoilmakeräin. Se puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle auringon voimalla, täysin ilman käyttökuluja.

Parempi sisäilma SolarVenti -aurinkoilmakeräimellä
SolarVenti tuulettaa ja raikastaa sisäilmaa poistaen kosteutta auringon voimalla. SolarVenti on nerokas tapa parantaa asuintalojen, kesämökkien, varastojen, autotallien, kellareiden ja muiden rakennusten ummehtuneen sisäilman laatua, poistaa kosteutta ja samalla tasoittaa rakennuksen lämpötilaa ilmaiseksi auringon säteilyn avulla. SolarVenti toimii aina auringon paistaessa, ja sopii siten erinomaisesti tiloihin, jotka ovat ajoittain tyhjillään.

Toimii auringon voimalla
SolarVentin toiminta perustuu siihen, että auringon säteily lämmittää aurinkokeräimen mustan lämmönkeruupinnan. Laitteeseen asennettu aurinkokenno tuottaa sähköä ja käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle. Laite käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti auringon säteilyn ohjaamana. Sähköliitäntää ei siis tarvita, eikä käyttökustannuksia ole.

Vaihtoehtoja erilaisiin ja erikokoisiin kohteisiin
SolarVenti -mallistossa on tarjolla monipuolisesti laitteita ja ratkaisuja erilaisiin tiloihin. Valitse sopivan kokoinen ja tehoinen malli erikokoisiin kiinteistöihin.

Mökit: SolarVenti pidentää mökkikautta. Se tuulettaa ja kuivattaa mökin sisäilmaa aina auringon paistaessa.
Kellarit: SolarVentin mallistosta löytyvät erityisesti kellaritilojen tuuletukseen suunnitellut laitteet. Myös rossipohjat tuulettuvat SolarVentin avulla.
Autotallit: SolarVentin avulla autotalli pysyy kuivana ja tuuletus miellyttävällä tasolla.
Teollisuushallit: Suuremmat SolarVenti tuotteet soveltuvat teollisuushallien tarpeisiin. Niiden lämmitys- ja ilmastointikustannuksia saadaan alennettua SolarVentin avulla
Maatalousrakennukset: Kosteuden poisto on tärkeää tiloissa, joissa säilytetään työkaluja, koneita ja laitteita. Oikein valittu SolarVenti myös tasoittaa konehallin lämpötilaa.

Tutustu tuotteisiin lisää verkkokaupassamme.
Live Well Oy

Saukkolantie 837 A
08500 LOHJA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat