Kuivakäymäläkaluste KK-3

Taka-Kasarmi, Riihimäki

20 €

3 kes 15:01
Tyyppi: Myydään
Kauppa: TH-Market Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (221)

Ilmoituksen tiedot

Kuivakäymäläkalustetta käytetään S1- ja S2-luokan väestönsuojissa sekä kalliosuojissa, joissa se sijoitetaan suojautumisen aikana käytettäviin kuivakäymäläkomeroihin ja vesikäymälöihin.

Rakenne ja tekniset ominaisuudet
Kuivakäymäläkaluste on varustettu istuinrenkaalla ja muovipussisarjalla. Kuivakäymäläkaluste voidaan raaka-ainesisältönsä puolesta kierrättää, hävittää polttamalla tai toimittaa yhdyskunnan jätehuollon kautta kaatopaikalle.

Mitoitusperusteet
Kuivakäymälöiden lukumäärän mitoitusperusteina ovat sisäministeriön asetukset, joissa edellytetään, että jokaisessa suojassa tulee olla riittävä määrä kuivakäymäläkalusteita suojautumisajan käyttöä varten. Mitoitusperusteena toimii väestönsuojan varsinainen suoja-ala, jonka perusteella suojassa tulee olla kuivakäymäläkaluste KK-3 jokaista varsinaisen suojatilan alkavaa 20 m² kohti eli jokaista alkavaa 26 suojapaikkaa kohti.

Toimitus
Kuivakäymäläkalusteet toimitetaan sopimuksen mukaan pakattuna joko muovisäkkiin tai pahvilaatikkoon. Vakiotoimituspakkaus sisältää säiliön, istuinrenkaan, kannen ja 16 kpl muovipusseja sidenaruineen.

Kuivakäymälä kalusteita myynnissä useita kappaleita.

Riihimäen Vahinkotavarakeskus, Tienhaarantie 8, Riihimäki. Puh: 010-4224760

Hakusanat: Vahinkotavarakeskus, käymälä, kuivakäymälä, mökkiwc, wc, huussi, ulkohuussi
TH-Market Oy

Porttikaari 2
01200 VANTAA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat