Valmis tontti + rantapalsta, Tampere Sorila

Aitolahti, Tampere

98 000 €

6 kes 17:32
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Jari

Ilmoituksen tiedot

Tampereella Sorilassa harvinainen tilaisuus!

Myydään valmiiksi muodostettu ja lohkottu tontti + rantapalsta kooltaan yhteensä 7752 m2 Pitkäjärven rannalta Kiviojantöyräs-tien päästä aivan Kintulammen luonnonsuojelualueen vierestä Tampereelta. Kiinteistötunnus 837-722-3-8, Luontola. Rauhallinen, hiljaisuutta ja luonnonläheisyyttä arvostavan paikka, rakennuspaikka päättyvän tien viimeisenä, läpikulkua ei ole.

Rakennuspaikka sijaitsee aurinkoisella alueella kallion päällä omassa rauhassaan, tontti kooltaan n. 6000 m2, rannasta matkaa n. 200 m. Aiemmin myönnetty omakotitalon rakentamiselle suunnittelutarveratkaisu, rakennusoikeutta yhteensä 500 m2, tarkemmin 2-kerroksiselle, 1-asuntoiselle 300 m2 omakotitalolle ja 200 m2 talousrakennukselle. Uutta suunnittelutarveratkaisua on mahdollista hakea myös vapaa-ajan asunnolle. Kauppa voidaan tehdä ehdollisena ennen myönteistä suunnittelutarveratkaisua. Läheiselle tontille on rakennettu juuri omakotitalo. Sähköliittymä on tontin vieressä. Oma vesi- ja viemärijärjestelmä on tarpeen.

Kauppaan kuuluu myös erillinen rantapalsta kooltaan n. 1700 m2, omarantainen kiinteistörekisteriotteen kartan mukaisesti. Rantaviivaa n. 70 m. Hiekka- ja moreenipohjainen oma uimaranta, joka syvenee muutaman metrin jälkeen sekä kallioranta. Rannassa valmiina myös grillipaikka. Rantapalstalle ei ole aiemmin myönnetty rakennusoikeutta, mutta esimerkiksi viereiselle Kintulammen luonnonsuojelualueelle on saanut rakentaa laavuja.

Tontille ja rantapalstalle tehty leveä ja kantava tie valmiiksi. Rannalle pääsee esimerkiksi asuntovaunulla. Kouluun 4,4 km, kauppaan 5,5 km, Tampereen keskustorille 20 km. Asfalttitieltä soratietä 4,1 km.

Sovithan käyntiajastasi / esittelystä etukäteen, tontti ja rantapalsta sijaitsevat yksityistien päässä. Kiviojantöyräs-tien alkupäässä on melko jyrkkä mäki ja puinen silta, mutta isommillakaan nuppiautoilla ei ole ollut ongelmia päästä perille.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat