TEXAS Niittotrimmeri Pro Trim 600

Sillanpää, Veteli

487 €

27 kes 14:11
Tyyppi: Myydään
Linkki: Niittotrimmeri Pro Trim 600
Kauppa: maatalouskoneet.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (69)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tällä ruohonleikkurin tapaan toimivalla bensiinikäyttöisellä siimaleikkurilla trimmaat helposti suuremmatkin alueet! Trimmerissä on tehokas 173 cm3: n nelitahtimoottori ja se on varustettu suurilla 14'' renkailla.

Tämä malli on ihanteellinen suuremmille alueille, joissa on tarpeen leikata esimerkiksi korkeaa ruohikkoa mihin ruohonleikkuri ei tehoa. Kone on uskomattoman käyttäjäystävällinen ja takaa ergonomisen työskentelyn, jossa selkää tai hartiat eivät kuormitu (toisin kuin käsin kannettavassa mallissa), ja siksi sitä voidaan käyttää pidempään.

Suuri muovikotelo suojaa moottoria lialta ja roskilta, joita voi lentää koneen päälle käytön aikana.

Pro Trim 600 on varustettu vahvalla 4 mm: n siimalla (4-siimaa), joiden työleveys on jopa 60 cm. Trimmeripään korkeus on helppo säätää 4,5-9,0 cm, ja se voidaan siten mukauttaa maastoon.

Kone toimitetaan ilman öljyä!

HUOM: Valmistaja suosittelee lyijyttömän 98/100-bensiinin (kutsutaan myös E5) käyttämistä kaikissa bensiinimoottoreissaan - sekä kaksitahtisissa että nelitahtisissa, vaikka käyttöohjeissa sanotaan lyijytön 95-bensiini. Johtuen siitä, että E10 bensiininissä on suurempi määrä bioetanolia ja se voi ajan myötä kerätä enemmän kondensaatiovettä ja johtaa palamis - ja käynnistysongelmiin

Kysy myös vetävää mallia Pro Trim 600TR!!
maatalouskoneet.fi

Viisteentie 10
69750 SILLANPÄÄ

Matti Koskimaa myynti Soita
Jim Satamo myynti Soita

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat