Hyvä koti, upea ympäristö, kaikki lähellä

Kivistönmäki, Lahti

88 000 €

17 kes 15:15
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Rinkelikatu 10 as 15
Pinta-ala: 73 m²
Huoneita: 3
Ilmoittaja: kai_henttonen
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Viehättävä, valoisa ja rauhallinen kolmen huoneen parvekeasunto Niemi-Kivimaan alueella Lahden Rinkelikadulla nyt myynnissä. Asunto sijaitsee Ankkurin arvokkaan lehtomaisen luonnonsuojelualueen reunassa, asuintalon ylimmässä eli kolmannessa kerroksessa. Nimi Vuokkomäki kertoo ympäristöstä paljon. Ympyrän muotoisella kadulla ei ole läpikulkuliikennettä, joten se on hyvin turvallinen kaikenikäisille asukkaille.

Kaikki tarvitsemasi on lähellä. Kävelymatkan päässä löytyvät niin Kivimaan uusi koulu, urheilukenttä, uimahalli, kaupat, Sinuhen leipomo, LAB-ammatti-korkeakoulun ja LUT-yliopiston tuoreet kampukset. Metsäreittiä pitkin saavutat myös sataman ja Sibeliustalon kävellen viidessätoista minuutissa. Kaupungin keskustaan ja torille on matkaa reilut kaksi kilometriä, bussipysäkille pari sataa metriä.

Asumisympäristö on aivan ihanteellinen niin lapsiperheelle kuin koiranomistajillekin, samoin Lahden korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle ja jokaiselle kaunista ympäristöä ja rauhaa arvostavalle.

Asunnon lattiat ovat suurimmaksi osaksi parkettia.
Keittiö ja kylpyhuone + WC on juuri uusittu perusteellisesti, mm. kaikki koneet.
Putkiremontti vuonna 1966 rakennetussa talossa on jo tehty.
.
Asunnossa on runsaasti kaappitilaa, vaatehuone ja sen yhteyteen kuuluu iso vinttikomero ja jäähdytetty kylmäkellari. Tilan tarve ei tule olemaan ongelmasi ja asumisympäristöstä nautit.

Omistaja myy, näyttö heti kun sinulle sopii

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 88 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennusvuosi: 1966
Talotyyppi: Kerrostalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat