Siisti tehoyksiö vapautuu 1.7.2021

Jyväskylä

530 €/kk

11 kes 17:30
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Rautatienkatu 80
Kuukausivuokra: 530 €/kk
Vakuus: 1000 €
Kokonaispinta-ala: 28 m²
Huoneita: 1
Asumistyyppi: Vuokra
Ilmoittaja: Niilo Lyytinen

Ilmoituksen tiedot

Mitäpä jos muuttaisit lähes uuteen nykyaikaiseen yksiöön Oulun Limingantulliin?

Asuminen tässä kerrostalohuoneistossa on helppoa. Ei huolia lumitöistä tai lämmön riittävyydestä ja hissiä käyttämällä vältät kauppakassien kantamisen portaissa. Huoneiston pintamateriaalit on valittu helppohoitoisiksi, kestäviksi ja ajattoman tyylikkäiksi. Olohuoneessa, eteisessä ja keittiössä on parkettilattia. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja valmius pyykinpesukoneelle. Keittiössä on integroidut kodinkoneet ja keraaminen keittotaso. Lasitettu parveke pidentää parvekeen käyttöaikaa useilla kuukausilla ja kalusteet voi pitää parvekkeella ympäri vuoden. Huoneistossa tietysti myös nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet.

Vaikka koti on ihmisen paras paikka niin tästä kodista on lyhyt matka myös ihmisten ilmoille. Ympäristössä odottavat hyvät lenkkimaastot, kuntosalit, monipuoliset kaupat ja tietysti kaikki Oulun keskustan palvelut. Välittömässä läheisyydessä useita päivittäistavaraliikkeitä, erikoistavarakauppoja, ruokapaikkoja ja kahviloita.

Polkupyörällä tai bussilla suhauttaa nopeasti keskustaan, matkaa Oulun kuuluisalle torille tai kävelykatu Rotuaarille on alle 2 km. Bussilla pääsee kätevästi myös yliopistolle tai vaikka lentoasemalle.

Vapautuu to 1.7.2021

Huoneiston esittelyvideo saatavissa sähköpostitse tai WhatsApp.

Talon tiedot

Rakennusvuosi: 2019
Talotyyppi: Kerrostalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat