Mökki ulkoporealtaalla 15.-18.7.2021

Kirkniemi, Lohja
11 kes 18:35
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Keloniementie 58
Nukkumapaikkoja: 8
Pinta-ala: 90 m²
Linkki: Katso lisää kotisivuiltamme
Kauppa: Pohjolan tuvat
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

PERUUNTUMISEN VUOKSI VUOKRALLE TO-SU 15.-18.7.2021
Viimeinen vapaa viikonloppu heinäkuussa porealtaallisessa mökissä

Hinta 800euroa / 3 yötä to-su. Hinta sisältää porealtaan käytön, mutta EI sisällä liinavaatteita tai loppusiivousta. Ne on mahdollista ostaa erikseen halutessaan.


Vuokrattavana mökki kauniissa järvimaisemassa vajaan tunnin ajomatkan päässä Pääkaupunkiseudulta. Vuokrattavana on yhteensä kolme mökkiä. Tässä kohteessa vuokrataan MÖKKI 2. Mökki 2 on keskimmäinen mökki omalla takapihalla, jossa on ulkoporeallas, ruokaryhmä ja kaasugrilli.

Järven rannalla sijaitseva kelomökki on kooltaan 90 neliötä. Mökissä on alakerrassa kaksi makuuhuonetta yhteensä neljälle hengelle ja yläkerrassa avonaisella ja tilavalla parvella on neljä sänkyä. Mökissä on viihtyisä olohuone-keittiö, pieni sauna (vain muutama henkilö kerrallaan mahtuu) ja WC. Sänkyjä 8 henkilölle + vauvan sänky saatavilla tarpeen mukaan. Kaikilla mukavuuksilla (kuten tiski-ja pyykkikone, taulu tv, jossa Chromecast) ja järvinäköala. Hyvä internet yhteys. Terassi, jossa kaasugrilli. Takka ja polttopuita, jotka kuuluvat hintaan. Kaksi soutuvenettä käytettävissä sekä pelastusliivejä. Mökissä on ilmalämpöpumppu viilennyksellä.

Mökit sijaitsevat melko jyrkässä rinteessä. Ranta on yksityinen ja kolmen mökin asukkaiden yhteiskäytössä. Rannassa on laituri, suuri pirttipöytä penkkeineen, sohvaryhmä ja nuotiopaikka.

Asukkaiden on mahdollista vuokrata käyttöönsä Sup-lauta ja kalastus tarvikkeita.

Juhannus 2021 varattu.

Parhaiten tavoittaa sähköpostilla. Lisätietoja tai varauksen voi tehdä myös numeroista: 041 503 2676 (päivisin) ja 050 3712347 (klo 16 jälkeen).

Hakusanat: mökki vuokralle kelomökki vuokramökki järven rannalla järvenrannalla kesämökki huvila poreallas ulkoporeallas palju
Pohjolan tuvat

Keloniementie 58 LOHJA
08800 LOHJA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat