Labradorinnoutaja uros

Loppi kk, Loppi

3 500 €

11 kes 18:37
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Ville
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Etsimme uutta hyvää, huolehtivaa kotia 4-vuotta täyttäneelle labradoriurokselle. Rekisteröity, rokotettu ja loishäädöt saanut aina ajallaan 2-3 kertaa vuodessa.

Väriltään ruskea, terveystutkittu erinomaisin tuloksin, täysin terveenä pysynyt aina tähän asti. erinomainen lihaskunto, sillä liikkuu päivittäin paljon, noutaa pellolla sekä metsässä ja ui/kahlailee ja noutaa vedestäkin.
Kuuntelee ja tottelee hyvin, mutta kun on hajujäljellä niin sulkee kyllä korvansa ja tulee luokse vasta sitten, kun haju on sen mielestä selvitetty. Ei karkaile, pysyy irti aitaamattomalla tontilla. Autossa matkustaa mielellään ja rauhallisesti. Kaikki hoitotoimet onnistuu ongelmitta, myös viralliset silmälääkärin tutkimukset onnistuvat niin hyvin, että istuu tai seisoo paikallaan kuin patsas, jota kovasti on kehuttu.
Tulee toimeen ihan kaikenlaisten koirien kanssa, mutta myymme mieluiten ainoaksi koiraksi, jotta saa kaiken ajan ja huomion vain itselleen.
Täysin ongelmaton ja erittäin tasapainoinen yksilö.

Uutta kotia etsimme maalta/omakotitalosta, jossa mahdollisuus runsaaseen ulkoiluun, sillä siihen on tottunut. Pitää saada olla paljon ulkona, nauttii vapaana ulkoilusta ja perheen kanssa yhdessä liikkumisesta, osallistuu kaikkeen toimintaan mielellään.
Yksinoloon ei ole tottunut.
Haikein mielin luovumme tästä harvinaisen upeasta yksilöstä, mutta koska olemme kasvattajia, meidän on tehtävä nyt tilaa uusille jalostusyksilöille.

Uusi koti valitaan tarkoin ja tämä poika myydään vain, mikäli tarpeeksi hyvä, loppuelämän koti löytyy.
Hinta 3500e, ei osamaksua.
Korkea hinta perustuu huippulaatuiseen, terveeseen ja tasapainoiseen yksilöön, joten mikäli hinta on liian korkea, ei kannata edes kysellä.

Asiallisten viestien perusteella otan yhteyttä vuorokauden kuluessa potentiaalisiin kotiehdokkaisiin.
Kerrothan viestissäsi seuraavia asioita:

- Asutteko omakotitalossa ja millainen pihapiirinne on, saako koira olla irti ja ulkoilla paljon?
- Joutuuko koira olemaan yksin?
- Onko muita lemmikkejä?
- Pääseekö uimaan?
- Tuleeko koira harrastuskäyttöön vai lemmikiksi?
- Onko koirakokemusta?
- Yhteystietosi, eli nimi, paikkakunta ja puhelinnumero, sähköpostiosoite?

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat