Tunnelmallinen ja persoonallinen järvenrantakoti

Vaajakoski, Jyväskylä

1200 €/kk

11 kes 19:00
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Siperianpolku 7b
Kuukausivuokra: 1200 €/kk
Vakuus: 2000 €
Kokonaispinta-ala: 105 m²
Huoneita: 6
Asumistyyppi: Vuokra
Ilmoittaja: Suvi Saarinen
Kaikki ilmoitukset (9)

Ilmoituksen tiedot

Vuokralle annetaan Jyväskylän Vaajakoskella sijaitseva uniikki paritaloasunto historiallisesta järvimiljööstä.

Vuokrattava kohde on vanha SOK:n virkailijatalo vuodelta 1946, toki nykyaikaisin remontein. Rakennuksesta on pidetty hyvää huolta ja remontoinneissa kunnioitettu alkuperäistä ilmettä ja tyyliä. Kylpyhuone on kokonaan uusittu 2015 ja keittiöremontti valmistuu elokuussa 2021.

Asuntoa ympäröi laaja piha puutarhoineen ja patioineen. Pihalta löytyy lapsille myös leikkimökki, liukumäki ja keinuja. Ranta- sekä rantametsikkö ovat yhteiskäytössä toisen asunnon kanssa. Tontti rajautuu Päijänteeseen ja Vaajavirta on auki läpi talven.

Asunto: 4H+keittiö, ruokailuhuone, wc, kh+wc sekä eteinen ja parveke. Asunnossa varaava takka. Lisäksi kylmiä tiloja, kuten kylmä porraskäytävä, kellarivarasto, kellarissa sijaitseva iso puuvarasto sekä pieni 20m2 autotalli vuokralaisen käytössä. Pihassa ainakin kaksi autopaikkaa. Taloyhtiön yhteissauna löytyy kellarikerroksesta. Kiuasmaksu on 2,60/kerta (1x kk käyttö kuuluu taloyhtiön sähkötasaussopimukseen). Soutuvene on asukkaiden käytössä.

Asunto vuokrataan mielellään osittain tai lähes täysin kalustettuna. Asunnosta löytyvät kodinkoneet jäävät vuokralaisen käyttöön.
Vuokralaisen tulee ottaa oma sähkö- ja vesisopimus sekä kotivakuutus. Sähkönkulutus on ollut 4-henkisellä perheellä n. 13000kWh/vuosi takkaa lämmittämällä. Lumi- ja muut tarvittavat pihatyöt kuuluvat vuokralaiselle. Kaupunki velvoittaa pitämään talon kohdalta kadun varren siistinä.

Jyväskylän keskustaan tulee matkaa 9km/10minuuttia, lähin kauppa n. 1km päässä, kahvila ja kaupungin uimaranta sekä puistomiljöö parin sadan metrin päässä, koulu, päiväkoti, uimahalli ja terveyskeskus noin 1,5km päässä.

Muuta: Asunto annetaan vuokralle vain määräaikaisesti. Asunto vapautuu vuokrattavaksi viimeistään 1.9.2021 alkaen riippuen keittiöremontin valmistumisajankohdasta. Määräaikainen vuokrasopimus vähintään 9kk, mahdollisuus asua 7/2022 saakka. Luottotiedot tarkistetaan. Lemmikkieläimet on sallittu. Tupakointi kielletty.

Talon tiedot

Rakennusvuosi: 1946
Talotyyppi: Paritalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat