2000 neliön tontti Ideaparkin läheisyydessä

Koivuniemi, Lempäälä

98 000 €

20 kes 23:18
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Rantoistentie 127
Ilmoittaja: Jani Vehkalahti

Ilmoituksen tiedot

Oletko etsimässä rakennuspaikkaa unelmiesi kodille maaseudun rauhasta? Tässä on tilaisuutesi. Myynnissä 2050m2 suuruinen määräala, Sarvikkaan kylässä Lempäälässä. Myytävä kohde on ainoastaan 2.5 km päässä Ideaparkista ja alle 20min päässä Tampereen keskustasta.

Määräala sijaitsee länsirinteessä, mistä avautuu hienot maalaismaisemat ja omalta pihalta voi ihailla kauniita auringonlaskuja. Toisella puolella tietä on idyllinen Konsalan-hevostila. Lähelle on rakentumassa myös maneesi.

Omalta pihalta voi poimia marjat, tai lähteä maastopyörällä suoraan metsään ajelemaan polkuja tai ulkoiluttamaan koiria.

Kylälle on on muuttanut viimeisen 10 vuoden aikana paljon lapsiperheitä, joten väljästä maaseutuasumisesta huolimatta ympäriltä löytyy vahva ja mukava kyläyhteisö.

Määräalalle on haettu ja myönnetty suunnittelutarveratkaisu rinnetalolle ja autokatokselle. Pääset hakemaan suoraan rakennuslupaa. Suunnittelutarveratkaisussa on haettu lupa maalämmölle. Määräalalla kulkee osuuskunnan vesi- ja viemärilinja, joten pitkiä putkivetoja ei tarvitse tehdä. Tien liittymä suoraan Rantoistentielle. Valokuitu on mahdollisesti tulossa vuonna 2022.

Soita 0400375915 tai laita sähköpostia jani.vehkalahti@gmail.com ja kysy rohkeasti lisää!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat