Alkometri Dräger Alcotest® 4000

Tampere Keskus Läntinen, Tampere

319 €

20 tam 10:51
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Osta verkkokaupastamme tai tule myymäläämme
Kauppa: Polar Autovaruste
Kaupan kaikki ilmoitukset (613)

Ilmoituksen tiedot

Uutuus Dräger Alcotest® 4000 - Luotettava alkoholin mittauslaite.

Dräger Alcotest® 4000 on vastuullisille kuljettajille suunniteltu, luotettava alkotesteri, joka varmistaa ajokunnon nopeasti. Aloita Puhalla Tulos. Näin helppoa se on.Laite hyödyntää samaa tekniikkaa kuin viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit, joten tulos on tarkka, ja voit asettua ratin taakse luottavaisin mielin.

Dräger Alcotest 4000 on ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään hyvin edeltäjänsä kaltainen, kuluttajakäyttöön suunnattu alkotesteri, joka antaa tarkan puhallustuloksen nopeasti. Suurimmat eroavaisuudet mallien välillä ovat näyttö sekä uuden 4000-mallin takaosassa oleva kansi, joka helpottaa paristojen vaihtoa. Dräger 4000 -testerin kieleksi voi valita suomen, englannin tai ruotsin. Laitteen suukappale on sama kuin edellisessä mallissa.
Kuten edeltäjänsä, myös Alcotest 4000 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteesta erittäin helppokäyttöisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu luontevasti keneltä tahansa. Aloita Puhalla Tulos. Näin helppoa se on. Meiltä myös Dräger alkotestereiden kalibrointi.
Polar Autovaruste

Laukontori 4
33200 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat