1906-luvun Kyläpuoti

Luhalahti, Ikaalinen

109 000 €

4 syy 17:58
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Luhalahdentie 1991
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Timo
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Harvinaisuus niin rakennusten kuin mahdollisen liiketoiminnankin puitteissa. Kyläkauppa on perustettu alunperin 1906 ja on nykyään 2014 entisöinnin jäljiltä huippusuosittu paikka kotimaan matkailijoiden keskuudessa ja lukuisten mökkiläisten parissa Pirkanmaalla. Lisätietoa välittäjä Jukalta tai yritäjäpariskunnalta Timolta (050 5588952) tai Annalta (040 574 4662).

Välittäjän ilmoitus kuvineen löytyy Länsi-Suomen Metsätilojen sivuilta ja itse puodin sivut ovat helposti löydettävissä http://kylapuoti.fi

Tilalla on useita rakennuksia: Navetta, savuriihi, sauna, hevostalli, useita varastorakennuksia, kellari ja löytyypä lampaille aitauskin tehtynä.

Vuoden 2014 kunnostuksessa uusittiin päärakennuksen yläpohja ja laitettiin kunnon eristeet, rakennettiin elintarviketilanakin hyväksytty keittiö. Rakennettiin wc ja siivouskaappi. Taloon tuotiin vesijohto ja rakennettiin viemärit ja jäteveden käsittely.
Sisäpinnat otettiin näkyviin ja entisöitiin hiomalla ja maalaamalla tarvittaessa. Ilmalämpöpumppu asennettiin tuomaan lämpöä (ja kesähelteillä jäähdytystä) leivinuunin lisäksi.
Vanha maakellari otettiin käyttöön ja kahden ulkorakennuksen katto uusittiin.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat