GOBLIN'S GOLD, Jumbo, harvinainen lautapeli

Kokkola Keskus, Kokkola

50 €

16 hei 13:14
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Kauppa: SPR-Kirppis Kokkola
Kaupan kaikki ilmoitukset (53)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tuote nro. 16072101

Vuonna 1995 julkaistu lautapeli. Peli on tarkoitettu 2-4 pelaajalle ja pelin kesto on 30min. Ikäsuositus 7+. Säännöt ovat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi ja italiaksi.

Pelin sisältö: Säännöt, 9 labyrinttipalaa, 1 pelilauta, 1 taikuri, 1 magneetti ja 30 peikkoa. Kaikki ovat mukana pakkauksessa.

Laatikossa on normaalia pientä kulumaa reunoissa.

Ostaminen: Tuotteen voi noutaa liikkeestä tai se voidaan postittaa. Paikan päällä maksuvaihtoehdot ovat käteis- sekä korttimaksu. Postittaessa maksu suoritetaan verkkomaksuna. Kysy kassalta paikan päällä tai soita.

Osoite: Vaunumiehenkatu 4 B, 67100, Kokkola
Aukioloajat: Ma-Pe 10-19, La 10-17

Lähetys: Lähetämme tuotteen kirjeenä tai postipakettina. Kirjeposti alkaen 4,90. Kotimaan paketti alkaen 5,90. Katso tarkemmat pakettien mitat ja hinnat postin sivuilta osoitteesta https://www.posti.fi/fi/yrityksille/laheta-ja-osta/lahetykset-kotimaahan/paketit. Halutessa valittavissa on myös helposti särkyvälle tavaralle lisäpalvelu sen ehjänä perille saapumiseksi (10,90). Jos haluat lähetyksenä, tarvitsemme nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostin.

Inköp: Produkter kan köpas från affärslokare eller det kan flyttat till dig. På affärslokare betalningsalternativ är kontaker eller betalkort. Om bokfört sker betalningen via onlinebetalning. Om du vill ha en leverans behöver vi ditt namn, adress, telefonnummer och e-post. Fråga mer från kassan eller ring oss.
SPR-Kirppis Kokkola

VAUNUMIEHENKATU 4B
67100 Kokkola

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat