Lego Superheroes 76186 UUSI 24,90

Alikerava, Kerava

25 €

30 hei 10:15
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tästä
Kauppa: Keravan Muovi ja Lelu Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (504)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Superheroes 76186 Mustan Pantterin lohikäärmelentokone Lego
LEGO® Marvel Mustan Pantterin lohikäärmelentokone (76186) on Marvel-elokuvien kaikille tuttu lentokone, joka saa siivet nuorten supersankarien käsissä.

Mukana on 3 minihahmoa, jotka polkaisevat mielikuvitusleikit käyntiin: Musta Pantteri, hänen sisarensa Shuri ja aseistautunut paha chitaurisoturi. Rakennettavassa lohikäärmelentokoneessa on 2 nuppipyssyä.

Lapset voivat liikuttaa lentokoneen neljää siipeä eteenpäin, taaksepäin, ylös ja alas leikkiessään Marvel-elokuvasta tuttua vauhdikasta toimintaa, ampuessaan nuppipyssyillä ja väistäessään vihollisen tulitusta.

Ainutlaatuinen syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille Marvel-elokuvien faneille.

Lohikäärmelentokone on 4 cm korkea, 22 cm pitkä ja 28 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO® Marvel rakennussarjoihin.

Kaikki LEGO® Marvel rakennuslelut ovat korkealaatuisia lelusettejä nuorille supersankareille. Settien parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.

LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen näin on ollut jo vuodesta 1958.

LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti.
Keravan Muovi ja Lelu Oy

Santaniitynkatu 14
04250 KERAVA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat