Omakotitalo/Mökki(Varsinais-Suomi/Satakunta)

Auvainen, Pöytyä
1 elo 20:43
Tyyppi: Halutaan vuokrata
Max vuokra: 600 €
Asumistyyppi: Vuokra
Ilmoittaja: Kotimaalla

Ilmoituksen tiedot

VUOKRATAAN KOTI MAALTA

Etsin mummonmökkiä tai omakotitaloa pääsääntöisesti Varsinais-Suomesta, maaseudun rauhasta, yksinelävälle naishenkilölle.
Talo voi olla hirsitalo,puutalo tai tiilitalo, minimissään 55-60 neliötä. Pihaa pitää olla reilusti omakotitalo pihan verran.Ihanaa olisi jos pihalta alkaisi metsä :)

Huom: Vain pitkäaikaiseen vuokrasuhteeseen.

Arvostan ja Rakastan vanhoja hirsitaloja ja niiden idyllistä pihaa navettoineen kunhan talo on kunnossa eli asumiskelpoinen ja terve. Oma sisustus mieltymys tulee esiin kuvissa mutta talon ei täydy olla kuvanmukaisten ns. sisustuslehtien "kansikuva materiaalia" kunhan siinä on potentiaalia pintaremonteilla luoda kodikas(pintojen maalausta ym.)

Vuokraa voin maksaa 450-600/kk riippuen muista kuluista joita vuokran lisäksi tulee.

Olen vastuullinen vuokralainen,säännölliset tulot omaava ja vuokrani säännöllisesti maksava sekä muutenkin luotettava vuokralainen. En polta, en juhli, enkä metelöi tai häiriköi muutenkaan.
Kotivakuutus löytyy joka siirtyy tietenkin uuteen asuntoon.

Mukanani tulee 13v koira joka on sisäsiisti eikä tuhoa tai vahingoita asuntoa/pihaa.
Vastuullisena omistajana koira on hyvin pidetty.

Pidän kodistani aina hyvää huolta ja harrastuksenani onkin sisustaminen sekä pihan ja puutarhan suunnittelu/laittaminen.Viihdyn esteettisesti kauniissa kodissa ja nautin siitä, että voin luoda ympärilleni harmoniaa ja kodikkuutta.
Jos Vuokranantaja maksaa tarvikkeet voin tehdä pieniä pintaremontteja asumisviihtyvyyden lisäämiseksi joilla myös samalla nostetaan talon arvoa samoin kuin pihan suunnittelulla ja laitollakin(teen aina pintaremontit myös vuokranantajaani ajatellen eli, että ne ovat ajattomia, tuovat tilan tuntua/valoa(neutraalit värit),yhteneväisyyttä,arvon nousua ja asumisviihtyvyyttä vielä moneksi vuodeksi eteenpäin.


Asunnossa oltava ajanmukaiset sisämukavuudet mm.sisävessa,hella/uuni,suihku,jääkaappi ja kunnon pakastin(ei pelkkää pientä pakastin lokeroa jääkaapin yhteydessä),puulämmitys mahdollisuus muun lämmitysmuodon rinnalla ja tiskikoneen sekä pyykinpesukoneen paikat(nämä koneet löytyy omasta takaa).

Toiveena olisi iso aidattu piha mutta jos aitaa ei ole,niin lupa saada tehdä koko pihan ympäröivä aita vuokranantajan kustannuksella, vuokralaisen tehdessä työt ilmaiseksi.
Jos mahdollista olisi kiva jos talo sijaitsee veden läheisyydessä(!meri, järvi, lampi!) sekä luonnon ääressä.
Metsä suotavaa olla lähellä tai vieressä sillä käyn koiran kanssa joka päivä lenkeillä ja harrastan sienestystä sekä marjastusta (ylipäätäänkin nautin luonnossa liikkumisesta).
Eli etsinnässä se ihastuttava koti maaseudun ympäristöstä luonnon läheltä joka voi olla myös ns. "keskellä ei mitään".

Mielellään ei naapureita oman tontin rajalla.

Vuokranantajalta odotan rehellistä ja vastuullista toimintaa vuokra-asioissa,talon huolto ja kunnossapidossa.
Ei hometaloa tai taloa joka on ollut kylmiltään pitkään(vuosia).

jos sinulta tai läheiseltäsi löytyy mökki tai omakotitalo ympärivuotiseen asumiseen ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisesta asunnosta on kyse :)

Talon tiedot

Talotyyppi: Omakotitalo

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat