Kuusilinna, Tuuli nahkasohva (ovh 3628)

Sörnäinen, Helsinki

1 400 €

18 syy 20:12
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Mika
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

NAHKA TUULI / leveys 206cm, syvyys 90cm

DESIGN: Kuusilinna & Sonja Salmenoja | 2014
VALMISTUS: Valmistettu käsityönä Lahdessa

Oman malliston Tuuli-sohva on tilattavissa ylellisellä italialaisella nahkaverhoilulla. Nahkasohva on helppohoitoinen ja taatusti tyylikäs klassikko. Ajan kanssa nahkasohva saa kauniin patinan ja onkin parhaimmillaan vasta vuosien käytön jälkeen. Tuuli on Ilma-sarjan tereetön sisarmalli. Nahkaverhoilu sopii kauniisti Tuuli-sohvaan sen kevyen ja ajattoman muotoilun ansiosta.
Nahkasohvissa on aina kiinteäverhoiltu runko. Verhoilunahaksi suosittelemme valitsemaamme hengittävää ja pinnaltaan pehmeää nahkaa. Tällä tarkoitetaan luonnollisemmin värjättyä vuotaa, jonka pintaa ei peitetä maalikerroksella.
Istuintäytteiden pinnalla on höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite ja pohjalla napakka vaahtomuovitäyte. Selkätäytteet ovat vastaavasti hallitun pehmeät. Selissä on höyhen-/vaahtomuovirouhesekoite lokeroituna osastoihin. Laadukas höyhenpintainen täyte kestää vuosikausia. Pesty höyhen ei edes allergisoi ja pöyhittäessä sohva palautuu muotoonsa. Vaihtoehtoisesti voi valita höyhenettömän täytteen, missä käytämme Lennolin ECOsoft vanupehmusteita, jotka valmistetaan kierrätetyistä PET-elintarvikepulloista.
Sohvarunko on kotimaista massiivipuuta ja vaneria. Jousituksena perinteinen poikittainen teräsjousitus. Myönämme sohvillemme 10 vuoden runkotakuun.
Tuuli-nahkasohva on saatavana myös 8 cm syvempänä "Syvätuuli" -versiona, joka takaa vieläkin rennomman istuinmukavuuden.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat