Vapaa kaksio

Tapanila, Helsinki

290 €/kk

16 syy 19:40
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Pläsinpellonkuja 4
Kuukausivuokra: 290 €/kk
Vakuus: 920 €
Kokonaispinta-ala: 44 m²
Huoneita: 2
Asumistyyppi: Vuokra
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: TImo Tolonen

Ilmoituksen tiedot

Tämä 44 m2 upea kaksio sijaitsee hyvällä paikalla Siltamäessä. Asunto on valmistunut 2017. Alueen palvelut ovat ensiluokkaiset: päiväkodit, koulut, kaupat, bussipysäkit ja harrastusmahdollisuudet, yms. löytyvät kävelymatkan päästä. Tammistossa on isoja kauppoja eikä Jumbokaan ole kaukana.

Asunnolta on Helsingin keskustaan matkaa alle 13 kilometriä. Valmis asuinalue toimivine palveluineen takaa asumisen helppouden. Monipuolinen Siltamäen liikuntapuisto sijaitsee noin kilometrin päässä. Lisäksi Tapanilan urheilukeskus ja Vantaanjoen luonto tarjoavat poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet ulkoilla ja harrastaa.

Asunnon huonetilat on suunniteltu tehokkaiksi, toimiviksi, valoisiksi ja helposti kalustettaviksi, modernit, tyylikkäät kiintokalusteet yhdessä lattialämmityksen ja suurten ikkunoiden kanssa takaavat viihtyisän kodin. Asunnossa mikro ja astianpesukone kuuluu valmiina keittiöön, samoin 10 megan laajakaista.

Asunnolla on erillnen irtainvarasto ja yhteinen ulkoiluvälinevarasto.
Taloyhtiön yhteisestä tilasta löytyy edustustasoinen saunaosasto, jossa on myös mukavat ja viihtyisät oleskelutilat vilvoitteluterasseineen. Asunto vapautuu 10.9.21. Syyskuun lopoppuvuokra 290 euroa, tämän jälkeen normaali vuokra 920 euroa/kk. Ota yhteyttä niin sovitaan näyttö.

Sopimusehdot ja kustannukset

Kunto: Erinomainen

Talon tiedot

Rakennusvuosi: 2017
Talotyyppi: Kerrostalo

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat