Villa Hulvaton A&B, Himos (10+2 hengen parimökki)

Jämsä Keskus, Jämsä
24 maa 23:29
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Helmikkäpolku 3
Vuodepaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 85 m²
Kunto: Uusi
Kauppa: Kiinteistö Oy Himoksen Helmikkäpolku
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

VILLA HULVATON A, & B, 12 HENGEN PARIHUVILA HIMOKSEN GOLF RESORTIN ALUEELTA

85 M², 10 + 2 hlöä, 4 makuuhuonetta

* kesän 2024 festareiden varaustilanne:
* Juhannus 2024: varattu
* Iskelmät 2024: varattu
* Jysärit 2024: varattu

Himoksen Golf resortin mökkialueelle on valmistunut kesäkuun 2022 alussa kolme upeaa parihuvilaa; Villa Hulvaton, Villa Hattara sekä Villa Harmonia. Huvilat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päästä Himos Centeristä (n.1km), mutta ne jäävät kuitenkin omaan rauhaan kauniin golfkentän liepeille. Huviloihin on valittu laadukkaat materiaalit sekä luonnonläheiset värit, ja siten ne tarjoavatkin viihtyisät ja ennen kaikkea kotoisat puitteet monenlaisien ryhmien lomailuun!

Huvilan alakerrassa on hiekan värinen laattalattia ja vaaleat seinät. Huvilat ovat valoisia, sillä alakerran isoista ikkunoista valo tulvii sisälle kauniisti. Huvilassa on laadukkailla kodinkoneilla sekä kattavalla astiastolla varusteltu keittiö, jossa valmistat ruoat helposti isommallekin porukalle. Olohuoneen puolelta löytyy iso ruokailuryhmä 12 hengelle sekä rento sohvaryhmä illanviettoa varten. Villa Hulvaton A:n ja B:n alakerran väliseinään on rakennettu aukaistava väliovi, jonka avulla parihuvila saadaan muutettua yhdeksi isoksi huvilaksi, josta löytyy tilaa ja nukkumapaikkoja jopa 24 hengelle!

Huvilan alakerrassa on kaunis kylpyhuone, suihku, WC sekä sauna. Toinen erillinen WC löytyy huvilan yläkerrasta. Huvila on varusteltu ulkoporealtaalla, ja pääsetkin helposti hipsimään saunan lämmöstä suoraan poreisiin! Ulkoporeallas on terassilla katoksen alla suojassa. Terassilta löytyy myös grilli, pöytäryhmä sekä istumatilaa. Huviloiden pihassa on reilusti tilaa autoille sekä auton lämmitystolpat (1 pistokepaikka/huvila).

MAKUUTILAT:

Huvilan yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta; 3 makuuhuoneesta löytyy nukkumapaikat 6 hengelle (2 sänkyä/huone) ja yhdestä makuuhuoneesta 4 hengelle (2 x kerrossänky). Lisäksi alakerran olohuoneessa on levitettävä vuodesohva, josta saa vielä lisämakuupaikkoja yhteensä 2 henkilölle. Huvilassa siis kaiken kaikkiaan pystyy majoittumaan 12 henkilöä.

KEITTIÖN VARUSTUS:

Huvilassa on panostettu hyvään astiastoon sekä ruoanlaittovälineisiin, jotta siellä on mukava laittaa ruokaa ja kattaa pöytää niin arkeen kuin juhlaan. Keittiöstä löytyy jääkaappi-pakastin, induktioliesi, astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni.

MUU VARUSTUS:

Peitto ja tyyny x 12, siivousvälineet, pyykinpesukone ja TV. Vuodevaatteet ja pyyhkeet voi varata erikseen hintaan 15e/hlö. Varatessasi vuodevaatteet + pyyhkeet, Himoslomat toimittavat nämä valmiiksi huvilalle ennen varauksen alkua.

ULKOPOREALLAS:

Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta festareiden sekä tapahtuma viikonloppujen aikana 220e/varaus, muina ajankohtina 160e/varaus.

HUOMIOITAVAA:

Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta. Voit varata lähtösiivouksen kauttamme hintaan 160e per parihuvilan puolikas. Pakollinen lähtösiivousmaksu (210e) lisätään varauksiin tapahtumaviikonloppujen, kuten festareiden aikana. Lemmikit ovat huvilaan sallittu. Huvilan saa käyttöönsä varauspäivänä klo 16.00 alkaen ja luovutus on sunnuntaina klo 12.00. Myös aikaisempi check-in ja myöhäisempi check-out on mahdollista, kysythän siitä lisää varausta tehdessäsi. Huvilan varauskalenteri ei ole ajantasalla Tori.fi:ssä eikä Nettimökissä, joten kysythän lisätietoja varaustilanteesta. Jokaiseen varaukseen lisätään 15e palvelumaksu.

ETÄISYYDET:

HimosCenter 1,4 km
Ravintola/hotelli 0,8km
Himos Areena 0,8km
Himos-Market 1,3km
Länsi-Himos, parkki-alue: 1,8km
Pohjois-Himos, parkki-alue: 3,1km
Himos-Golf: 2,6km (autolla)

Villa Hattara, Harmonia ja Hulvaton- huviloita on myös oma Instagram- tili (helmi_huvilat). Käythän tutustumassa huviloihin tarkemmin vielä sieltä. Instagramissa jaetaan tietoa vapaista ajankohdista, viime hetken peruutuksista, tarjouksista ja joskus ehkä arvotaankin joitakin huvilapaketteja! Kannattaa ottaa seurantaan.

Tutustu lisää verkkosivujemme kautta: www.helmihuvilat.fi
Kiinteistö Oy Himoksen Helmikkäpolku

Mottilantie 2
42100 Jämsä

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat