Ympäristöystävällinen Landtek Maatilahalli

Iittala, Hämeenlinna
6 kes 14:56
Tyyppi: Myydään
Linkki: Landtek hallien kotisivuille TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

Ilmoituksen tiedot

Miten rakennat vähemmän ympäristöä kuormittavasti? Valmistamme isompia ja pienempiä halleja klapikuivureiksi, hakevarastoiksi, konesuojiksi, tuotantoeläinten kasvatushalleiksi, rehuvarastoiksi, kalusto/puimurihalleiksi, caravantalleiksi jne. Runkomallit nyt kaikkiin Suomen lumiolosuhteisiin. CE-hyväksytty rakennuslupakelpoinen hallimallisto.

Landtek hallit kuormittavat ja muokkaavat ympäristöä yksinkertaisen materiaali, valmistus, perustus -ja pystytystavan vuoksi vähemmän kuin mikään muu halliratkaisu. Esimerkkejä tästä ovat mm. maaperän kaivuutöiden, massojen vaihdon, valutöiden jne. tarpeettomuus tai vähäisyys. Ratkaisussamme ei tarvita myöskään muovisia routaeristeitä, höyrysulkuja, patolevyjä, ei homehtumisalttiita eristetä, tasotteita, erillisiä kattopinnoitteita, maaleja yms.

Pystytykseen käytetty aika on ennätyslyhyt. Valmistus ja pystytysaikana jätteitä tai ylimääräistä työmaaliikennettä ei juuri synny. Rakennusaikainen ympäristöä häiritsevä pöly, melu jne ovat lähes nolla. Tarpeen päättyessä purkutyöt ovat helpot ja nopeat. Jälkiä ympäristöön ei jää. Hallin runkomateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Katemateriaalin kierrätys on vielä toistaiseksi valitettavaseti melko rajoitettua.

Landtek hallien elinkaari on pitkä ja hiilijalanjälki pieni. Yhdellä pressukate kerralla on mahdollista päästä nykymaailmassa pitkään 15-25 vuoden ja jopa pitempäänkin rakennuksen käyttöikään. Pressut suhteellisen edullisesti uusimalla hallin elinkaarta voi hyvin jatkaa vielä toisen mokoman. Landtek Hallien elinkaaren aikaiset huoltotarpeet ovat myös hyvin olemattomat eivätkä siten kuormita luontoa käyttöaikanaan juuri lainkaan.

Jos olet aikeissa laajentaa tai uusia rakennuskantaasi. Syvenny hetkesi tähän vaivattomaan, edulliseen ja ympäristöystävälliseen vaihtoehtoon.

Lisätietoja kotisivuiltamme
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat