Lupakelpoinen kevythalli

Iittala, Hämeenlinna
31 lok 14:20
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lisää Landtek halleista
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

Ilmoituksen tiedot

Tarvitsetko uuden tuotanto -tai varastotilan? Harkitse vakavasti kuinka massivisesti haluat sitoa työtä ja pääomaa hallitilaan. Kevytrakentaminen on tätä päivää.

Landtek Oy toimittaa isompia ja pienempiä halleja klapikuivureiksi, hakevarastoiksi, konesuojiksi, tuotantoeläinten kasvatushalleiksi, rehuvarastoiksi, kalusto/puimurihalleiksi, caravantalleiksi jne. CE-hyväksytty rakennuslupakelpoinen hallimallisto löytyy nyt kaikkiin Suomen lumiolosuhteisiin.
Landtek hallien perustustyöt ovat helpot ja edulliset. Vain tasainen kantava kenttä riittää. Tiivistetty sorapatja, asfaltti tms. on erinomainen alusta. Routaeristeitä tms. ei tarvita. Halutessa "järeän" sokkelin, voimme asentaa kierrätysbetonista valmistetut ladottavat betonileegot hallin sokkeliksi.

Landtek hallit kuormittavat ja muokkaavat ympäristöä yksinkertaisen materiaali, valmistus, perustus -ja pystytystavan vuoksi vähemmän kuin mikään muu halliratkaisu. Esimerkkejä tästä ovat mm. maaperän kaivuutöiden, massojen vaihdon, valutöiden jne. tarpeettomuus tai vähäisyys. Ratkaisussamme ei tarvita myöskään muovisia routaeristeitä, höyrysulkuja, patolevyjä, ei homehtumisalttiita eristetä, tasotteita, erillisiä kattopinnoitteita, maaleja yms.

Pystytykseen käytetty aika on ennätyslyhyt. Valmistus ja pystytysaikana jätteitä tai ylimääräistä työmaaliikennettä ei juuri synny. Rakennusaikainen ympäristöä häiritsevä pöly, melu jne ovat lähes nolla. Tarpeen päättyessä purkutyöt ovat helpot ja nopeat. Jälkiä ympäristöön ei jää. Hallin runkomateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Katemateriaalin kierrätys on vielä toistaiseksi valitettavaseti melko rajoitettua.

Landtek hallien elinkaari on pitkä ja hiilijalanjälki pieni. Yhdellä pressukate kerralla on mahdollista päästä nykymaailmassa pitkään 15-25 vuoden ja jopa pitempäänkin rakennuksen käyttöikään. Pressut suhteellisen edullisesti uusimalla hallin elinkaarta voi hyvin jatkaa vielä toisen mokoman. Landtek Hallien elinkaaren aikaiset huoltotarpeet ovat myös hyvin olemattomat eivätkä siten kuormita luontoa käyttöaikanaan juuri lainkaan.

Maatilojen, yritysten kuten muidenkin toimijoiden toimintaympäristöt ja tarpeet ovat jatkuvien muutosten kourissa.
Toimintaa laajennetaan tai supistetaan, tehdään tontti/pihajärjestelyitä jne. Halliemme, sekä Landtek betonileegojen siirrettävyys on ylivoimaisesti yksinkertaisinta ja edullisinta kuin millään muulla rakennustavalla.
Myös käytetyille Landtek halleille on kova kysyntä.

Jos olet aikeissa laajentaa tai uusia rakennuskantaasi. Syvenny hetkesi tähän "kevytrakentamisen" vaivattomaan, edulliseen ja ympäristöystävälliseen vaihtoehtoon. Luonto kiittää ja pääset vähemmällä.

Ota yhteyttä. Teemme teille mielellämme tarjouksen.
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat