60 m2 paritalo Pikku-Syötteen huipulla

Ii
22 kes 23:06
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Syötehuipunkuja 2 A
Nukkumapaikkoja: 6
Pinta-ala: 60 m²
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Markku Sääskilahti
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Paritalon toinen puoli hienolla paikalla, aivan Pikkusyötteen huipulla upeissa näköalamaisemissa! Mökki sijaitsee aivan Pikku-Syötteen rinteiden, latujen ja Hotelli Pikku-Syötteen palveluiden vieressä (mm. seinäkiipeilyä, tähtitorni, biljardi, pingis, kuntosali, sulkapallo, jousiammunta). Hotellilta on saatavissa myös aamupalaa, lounasta sekä päivällistä edulliseen hintaan. A la Carte listalta löytyy myös maittavia annoksia.

Mökiltä pääsee suoraan Pikku-Syötteen rinteisiin (ennen hotellia voit laskea vasemmalle lasku-uralle josta pääset niin etu- sekä länsirinteille), et tarvitse siihen autoa. Iso-Syötteelle on matkaa autolla n. 6 km. Myös hiihtolatu lähtee n. 100 metrin päästä mökistä.

Alakerta 60 m2 (2 makuuhuonetta), lisäksi 40 m2 parvi, jonka korkeus on 140 cm. Mökistä löytyy myös kuivausrumpu, kaasugrilli, pinnasänky, syöttötuoli, kalansavustuspönttö, takkapuut, 2 kpl pulkkia ja 2 kpl liukureita. Vaikka mökki on tarkoitettu 6 henkilölle, makuupaikkoja löytyy 10 henkilölle, alakerrasta 4 henkilölle ja parvelta 6 henkilölle. TV löytyy yläkerrasta, keittiöstä ja alakerran toisesta makuuhuoneesta, jossa näkyy tummanharmaa sohva. Turvaportit löytyy portaiden ylä- sekä alapäästä.

Myös kesä- ja syysaikaan löytyy aktiviteettia:
Makkaranpaistopaikka on viereisessä metsässä. Pikku-Syötteen huipulla on frisbeegolf -rata. UKK -patikointireitti sekä maastopyöräilyreitit löytyvät vierestä. Kalastaa voi lammissa, järvissä sekä joissa. Syksyisin marja- ja sienimetsät ovat aivan vieressä.

Ajantasaisen kalenterin löydät Netti mökistä hakusanalla Huipunpuisto tai ID 7527.

Varaukset ja lisätiedot Netti mökin kalenterista 040-5669715/Markku Sääskilahti, syotehuipunpuisto@gmail.com tai oheisesta varauskalenterista.

Varauksen jälkeen lähetän sähköpostilla laskun sekä tietoa mökistä. Avainpalvelu toimii viereisessä Hotelli Pikkusyötteessä. Kun lasku on maksettu, ilmoitan hotellille, kenelle avaimen voi luovuttaa. Hotellin ollessa suljettuna, avaimen saa avainboxista.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mutta perimme niistä 20 e lisämaksun vierailua kohti.

Loppusiivous ei sisälly vuokraan, vaan se on asiakkaan tehtävänä. Loppusiivouksen voi tilata etukäteen erikseen.

Hinnat arkena 22.12.2021 asti:
120 e 1 vrk, 2 vrk 90 e / vrk, 3 vrk 75 e / vrk, 4 vrk 65 e / vrk ja 5 vrk 60 e / vrk. Viikonloput vuokraamme vain kokonaisena.

Viikonloppu + 1 vrk = VL hinta + 70 e. VL + 2 vrk = VL hinta + 120 e. VL + 3 vrk = VL hinta + 170 e. VL +3 vrk = VL hinta + 220 e. Viikkohinnan ollessa edullisempi se määrittää hinnan.

Pikku-Syötteen rinteiden aukioloajat näet tästä https://pikkusyote.fi/matkailu/rinteet/aukioloajat-ja-tapahtumat/

Isosyötteen aukioloajat https://syote.fi/tapahtumakalenteri/

Pikku-Syötteen tapahtumat http://pikkusyote.fi

Syötteen alueen tapahtumat www.syote.fi.
Täältä näet myös ajantasaisen lumi- ja latutilanteen.

Syötteen palvelut http://syote.fi/alueinfo/palveluhakemisto/
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat