Kaunis ja valoisa asunto Espanjan Torreviejassa

Kouvola Keskus, Kouvola

129 000 €

11 lok 19:37
Tyyppi: Myydään
Maa: Espanja
Pinta-ala: 71 m²
Huoneita: 3
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Liisa
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Poikkeuksellisen kaunis ja hyvä asunto on tehty suomalaiselle talven viettäjälle Costa Blancan Torreviejassa Playa del Curan alueella.
Talo on valmistunut v. 2000. Pohjoismainen suunnittelu näkyy talon julkisivussa, yhteisissä tiloissa ja asunnoissa.
Asunto on 3-kerroksisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa, 2 mh,oh, avokeittiö, kph,koko asunnon levyinen suuri lasitettu parveke sekä upea kattoterassi. Sijainti on länteen, joten asunto on aina kuiva ja lämmin. Olen teettänyt talon rakennusvaiheessa paljon lisätöitä saadakseni miellyttävän kodin. Katto on eristetty, samoin lattia ja ikkunat kaksinkertaista lasia myös tilavalla parvekkeella. Ikkunanpuitteet PVC:tä ja ikkunat ja parvekkeen ovet sulkeutuvat kahvalla tiiviisti.
Asunnossa on lattialämmitys, termostaatti joka huoneessa sekä ilmalämpöpumppu. Koko asunnon levyisellä aurinkoisella lasitetulla parvekkeella on siivouskaappi. Yläkerran kattoterassilla rustiikkikuvioinen lattia ja sähkö, vesi ja kesäkeittiötaso graniittia.
Asunnon eteisessä vaatekomero peiliovineen, kuten pienessä makuuhuoneessakin. Avokeittiöön olen teettänyt kauniin lasivitriinin, joka aukeaa kummallekin puolelle. Valaistu peilikaari luo tunnelmaa heti olohuoneeseen astuttaessa. Olohuonetta tehty avaraksi jättämällä väliseinä toiseen makuuhuoneeseen pois. Kylpyhuone on tilava ja siinä ikkuna.
Talon alakerrassa on kaksi autopaikkaani, joista toisessa on tilava varasto.
Talo on siisti ja hiljainen, julkisivu ja parvekkeet maalattu vuosi sitten,erittäin hyvä taloyhtiö.
Sijainti on mainio, lähellä on kaksi rantaa ja kaikki palvelut.
Suolajärvien läheisyys luo Torreviejaan oman mikroilmaston, joka on erityisen hyvä reumaa, astmaa ja psoriaasista sairastaville.

Kyseessä on poikkeuksellisen kaunis asunto, voin myydä myös kalustettuna.

Jos sinulla on hyvä omarantainen tontti tai huonokuntoinen mökki järven rannalla lähellä Kouvolaa, voin hyväksyä sen osana kauppahintaa.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat