Ursuit EASY kuivapuvut nyt edullisesti

Herttoniemi, Helsinki

1 090 €

21 lok 13:27
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Ursuit, pelastuspuku, kuivapuku, easy
Kauppa: Storm Marin
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

LÖYTÖ! Uudet Ursuit Easy XL-kokoiset pelastuspuvut nyt tosi sopivaan hintaan. Puvut ovat tämän vuoden malleja. Takuu voimassa. Osta nyt edullisesti! Hinnat nousevat 1.1.2023.

Ursuit Easy puku on klassikko, joka soveltuu hyvin kalastukseen ja veneilyyn. Kaulamansetin läpi menevän vetoketjun ansiosta puku on miellyttävä käyttää! Myynnissä oleva puku on aivan uusi ja kokoa L.

Ursuit Easy on nimensä mukaisesti erittäin helppo kuivapuku. Kuivaketju aukeaa kaulalta, minkä ansiosta puku on helppo ja nopea pukea päälle. Kuivaketjun päällä on tarroilla ja neppareilla suljettava suojalista. Korkean fleecevuoratun kauluksen saa tarvittaessa kokonaan irti, jolloin puku kevenee entisestään. Sukat mahdollistavat minkä tahansa jalkineiden käytön. Ursuit Easy ei ole pelkästään kuivapuku vesille, vaan se sopii kaikkeen käyttöön kun haluat pysyä 100% kuivana. Tyylikkään muotoilun ansiosta puku muistuttaa enemmän tavallista vaatetta kuin kuivapukua. Vyötärön sivuilla olevat kiristimet antavat puvulle ryhtiä ja tekevät puvusta näyttävän myös naisten päällä. Vesitiiviit taskut säilyttävät arvotavarat kuivina. Lisäoptiona mahdollisuus asentaa Squeeze Lock -puukko reisitaskuun (taskussa valmiina kiinnikkeet puukkokotelolle). Puvun materiaali on vesihöyryn läpäisevä ja samalla vesitiivis 4-tex. Saumarakenteena on patentoitu FlatSeam-teknologiaan perustuva matala puskusauma, jossa kaikki sauman materiaaliosat ovat samalla tasolla. Runsaat heijastimet takaavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Neopreeniset kaula- ja rannemansetit helpottavat puketumista ja riisuutumista. Irrotettava fleecevuorattu korkea kaulus, suojaa niskaa viimalta. Sisällä tuulihuppu. Puvun mukana toimitetaan Ursuit-pipo ja puku toimitetaan kantokassissa.

"ostin verkkokaupastanne pelastuspuvun sunnuntaina. Puku oli perillä postissa Korpilahdella torstaina. Kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta" -Timo
Storm Marin

Simppukarinkatu 5
00810 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat