Kuivapuku, pelastuspuku, Typhoon

Herttoniemi, Helsinki

699 €

11 elo 15:39
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Laadukas puku sepalus vetoketjulla
Kauppa: Storm Marin
Kaupan kaikki ilmoitukset (6)

Ilmoituksen tiedot

LÖYTÖ! Useita MaxB pukuja myynnissä erittäin edullisesti. Puvut ovat uusia ja 3-vuoden takuu on voimassa, puvut ovat 2022 mallia. Huomaa että kaikissa puvuissa on sepalus vetoketju vakiona! Meillä vielä pukuja vuoden 2021 hintaan.

Typhoon Max B kuivapuvussa on lämmin fleecevuorattu kaulus, joka lisää puvun suojaa tuulta vastaan. Puvut tulevat myymälään helmikuun alussa. Nouda omasi tai postitamme sinulle toivomasi koon.

Typhoonin klassinen, edestä aukaistava MAX B kuivapuku. Tämä kuivapuku on täynnä hyvin suunniteltuja ja toimivia ratkaisuja, kuten myrskykaulus, reisitasku sekä muovinen Aquaseal vetoketju. Sepalusvetoketju läpällä myös vakiona! TX4 hengittävä 4-kerros kalvo Cordura vahvikkeet kaikissa kovan kulutuksen kohdissa Polvissa Cordura vahvistetut taskut polvipehmikkeille Suojaava fleecevuorattu offshore kaulus Sisäpuoliset säädettävät ja joustavat olkaimet Sepalusvetoketju suojaläpällä Joustava vyötärö Edessä poikittainen päävetoketju GlideSkin neopreeni kaula- ja rannemansetit Muotoon leikatut hihat ja lahkeet tekevät puvusta hyvin istuvan Reisitasku esim. kartalle Kiinteät TX4 sukat mahdollistavat omienjalkineiden / talvijalkineiden käytön kelin mukaan Säilytys- / kantokassi, jkuuluu hintaan! Rekisteröimällä tuotteen vesitiiveys-takuu 1+2 vuotta. Koko L Käyttäjän max. pituus 188 cm Rinnanympärys 112 cm. Ostajalle pelastuspuvun pesuun pesuaine veloituksetta.
Storm Marin

Simppukarinkatu 5
00810 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat