Montana, Octave 3-TV-taso, OVH: 2256e

Rovaniemi Keskus, Rovaniemi

1 450 €

9 mar 17:16
Tyyppi: Myydään
Kunto: Erinomainen
Linkki: Lisätietoa
Kauppa: Vepsäläinen, Rovaniemi
Kaupan kaikki ilmoitukset (83)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

Myymälän mallikappale

Väri: Nordic (vaaleanharmaa), jalat: kromi
Mitat: L:138 cm , K:48 cm, S:38 cm
OVH: 2256e

Moderni Octave III -tv-taso tarjoaa ihanteellisen säilytysratkaisun olohuoneeseen kodin elektroniikka ja johdot pysyvät visusti suljettujen ovien takana piilossa! Tv-tason rei'itetyllä ovella varustettu keskiosa kätkee sisäänsä kolme pientä hyllylokerikkoa ja keskiosan sivuilla on kaksi kaappia. Tason takapaneelissa on aukko, josta johdot saa pujotettua kätevästi virtapistokkeisiin.

Valkoisilla metallijaloilla varustettu Octave III on suunnittelija Peter J. Lassenin käsialaa. Taso on MDF-levyä.

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen, Rovaniemi

Vapaudentie 2-4
96100 Rovaniemi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat