Pieksämäki - Hae tonttia Vangasjärveltä

Pieksämäki Keskus, Pieksämäki
10 lok 12:24
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: Tonttiesite
Kauppa: Pieksämäen kaupunki
Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Pieksämäellä Vangasjärven asuntoalueen vapaat tontit ovat jatkuvasti haettavissa. Omarantaiset tontit luovutetaan vain myymällä, muissa kortteleissa sijaitsevat tontit ovat myös vuokrattavissa.

Vangasjärven asuinalueen omarantaisten tonttien myyntihinta on 45 000 euroa/tontti. Muilla alueen tonteilla noudatetaan tontin pinta-alaan perustuvaa hinnoittelua.

Vangasjärven asuntoalueelta on lyhyet asiointimatkat keskustaajaman palveluihin. Harrastusmahdollisuudet ovat Pieksämäellä monipuoliset. Vapaa-aikaa voi viettää niin liikunnan, kulttuurin kuin yhdistystoiminnan parissa. Vangasjärven alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet luonnossa virkistäytymiseen ja harrastamiseen monin tavoin. Alueella on mm. kattava hiihto- ja luontopolkureitistö. Luonnon tarkkailua voit harrastaa vaikka läheisellä Vehkalammen lintutornilla.

Lisätietoja tonteista ja niiden hinnoittelusta löydät myös Pieksämäen kaupungin kotisivuilta: https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/rakentaminen-ja-tontit/vangasjarven-rantatontit/
Pieksämäen kaupunki

Kauppakatu 1
76101 Pieksämäki

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat