Lasten ensimönkijä 70cc talvipaketilla

Salo Keskus, Salo

1 245 €

31 jou 09:28
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta verkkokaupastamme
Kauppa: Kone-Glans Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (254)

Ilmoituksen tiedot

12kk koroton erämaksu!

NYT LAADUKAS APOLLOMOTORSIN Apollo Mini Commander 70cc saatavilla upealla talvisetillä (lumilevy+ketjut)! RAJOITETTU ERÄ!

Uusi entistä turvallisempi ja näyttävämpi mönkijämalli perheen pienimmille! Lasten mönkijässä on helppokäyttöinen automaattivaihteisto ja sen lisäksi peruutusvaihde, jota ei monesta vastaavan kokoluokan ensimönkijästä löydy! ApolloMotors on alan suurvalmistaja, joten mönkijä on koottu laadukkaista komponenteista turvallisuudesta tinkimättä! NYT TUOTE SAATAVILLA MYÖS TALVIPAKETTINA! Paketti sisältää laadukkaan kotimaisen pulverimaalatun lumilevyn sekä lumiketjut. Lumilevy on valmistettu sopivankokoiseksi, jotta lapsi pystyy sitä helposti käsittelemään.

Uusi entistä turvallisempi ja näyttävämpi mönkijämalli perheen nuorimmille!

Mönkijä on helppo saada käyntiin sähköstartin ansiosta. Automaattivaihteiston ansiosta myös ajaminen on helppoa ja jos sattuu tulemaan umpikuja vastaan löytyy Mini Commanderista myös peruutusvaihde.

Moottorina toimii vääntävä 70cc nelitahtimoottori, joka takaa vauhdin. Liiallisen vauhdinhuuman iskiessä mönkijän nopeutta on myös mahdollista rajoittaa helposti suoraan kaasuvivusta.

ApolloMotors on alan suurvalmistaja, josta olemme tuoneet maahan crosseja ja mönkijöitä lähes vuosikymmenen! Tästä syystä myös huolto- ja varaosapalvelu pelaa kokeneella otteella ja kulutusosat ovat helposti tilattavissa verkkokaupastamme!

Apollo Mini Commander lasten mönkijä on paras vaihtoehto, sillä siitä riittää iloa vuosiksi eteenpäin ja sisarukselta toiselle!

Vääntävä 70cc nelitahtimoottori
Sähköstartti
Automaattivaihteet + peruutusvaihde
Led-valot
Renkaat etu+taka 145/70-6
Edessä erillisjousitus kolmiotukivarsin, takana keinuhaarukka
Istuinkorkeus 60 cm
Kantavuus 60 kg
Paino 75 kg
Mitat 120x73x80 cm (PxLxK)
Paketin mitat 114 x 70 x 58 cm
Takuu 6 kk

Osta luotettavasti suomalaiselta perheyritykseltä! Meiltä ostettaessa varaosasaatavuus on taattu vuosiksi eteenpäin!

Mönkijä toimitetaan tehdaspaketissa, jolloin mönkijään täytyy itse kiinnittää renkaat, ohjaustanko ja telineet.  Voit myös tilata verkkokaupastamme helposti kasauspalvelun, jolloin mönkijä toimitetaan ajovalmiina.

Mini Commanderissa on moottorissa tehtaan öljyt, jotka suosittelemme vaihtamaan uusiin ensimmäisen ajon jälkeen. (Esim. Repsol Moto Rider 10W-40)

Myös 12kk koroton osamaksu!

lasten mönkijä
nuorisomönkijä
lumilevy
lumiaura
ensimönkijä
pikkumönkijä
minimönkijä
lumilinko
Kone-Glans Oy

Joensuunkatu 10
24100 Salo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat