Hirsimökki Punkaharjulla isolla tontilla

Vuoriniemi, Savonlinna

59 000 €

17 mar 18:30
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Särkilahdentie1808
Pinta-ala: 40 m²
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Linkki: kotisivu
Kauppa: Pajuranta Holiday Homes
Kaupan kaikki ilmoitukset (18)

Ilmoituksen tiedot

Oletko aikonut hankkia huolettoman kesäpaikan rauhalliselta maaseudulta. Helposti päästävältä paikalta läheltä päällystettyä tietä. Paikan jonne voi mennä helposti vaikka keski talvella. Sopivan läheltä linkkimastoa että voit käyttää etätöihin. Naapurit sen verran kaukana etteivät Sinua häiritse, etkä Sinä naapureita. Vaikka kavereiden kanssa pitäisit pienet bileet. Haluat että mökissä on kuitenkin nykyajan mukavuudet.

Nyt tarjolla talviasuttava hirsimökki Punkaharjun Vuoriniemellä lähellä päällystettyä tietä. Iso avara tontti mukaan lukien pieni pelto. Pihassa kaivettu allas. Erillinen puulämmitteinen sauna pienellä makuukamarilla. Saunassaa on sähkövalot ja sinne tulee kylmä vesi saattokaapelilla myös talvella. Navettarakennus on halkovarastona.
Mökissä on tupakeittiö,leivinuuni, puuhella,jääkaappi/pakastin, sähköliesi, sisä WC suihku lattialämmityksellä, sähköpatteri lämmitys, kylmä/lämmin vesi, porakaivo,ilmalämpöpumppu, terassi ja yläkerrassa makuutila.

Lähellä on Vuoriniemen isot metsäalueet marjastukseen ja sienestykseen. Kalastajalle löytyypaljon metsälampia ahvenien tai haukien narraukseen.
Haarikon metsäalueita on esitetty luonnonpuistoksi. Yleiseen Saimaan venevalkamaan ja rantaan on 3 km.
Paikka sopii mainiosti luontoharrastajalle joka ei vaadi omaa rantaa. Iso piha-alue sopii mainiosti lemmikkien telmimispaikaksi.
Tule tutustumaan
Pajuranta Holiday Homes

Haapalahdentie 328
59210 Melkoniemi

Matti Siitonen Myynti Soita
Mika Siitonen Toimitusjohtaja Soita
Kaisa Niemelä Myynti Soita
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat