Kuivaa koivuklapia 80L säkissä Joensuusta 24/7

Noljakka, Joensuu

15 €

eilen 16:54
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Forgis Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Suomalaista koivuklapia 80 litran säkissä 24/7. Säkki on yli kaksi kertaa suurempi kuin perinteinen 'huoltamosäkki' ja yhdellä säkillä lämmittää puusaunan 5-7 kertaa. Säkit on helppo siirtää varastoon ja myöhemmin tulisijan viereen. Säkin voi hävittää polttamalla.

Toista kesää kuivamassa. Valmistettu 2021 keväällä. Polttopuut ovat aurinkoenergiaa ja tuulivoimaa hyödyntäen kuivattuja.Puiden kosteus alle 10%, polttokuivaa puuta. Jokainen klapi on 30 cm pitkä ja oikean klapin oloinen. Seulottuja joten irtoroskaa ei ole. Kaikki polttopuutuotteemme lähetetään lämpimästä hallista ja puut ovat heti käyttövalmiita.

- 80 litran säkki - 21 e
!!!- 30 kpl 80 litran säkki - 15 e

> pinokuutio: 13 säkkiä
> irto-/heittokuutiolle: 8 säkkiä

Hinta sisältää alv. 24%. Maksutapa: kortti tai käteisellä.

Polttopuut myydään varastosta Marjalasta Joensuusta 24/7 (Louhikkorinne 20). Kuljetusta emme tarjoaa. Kuomullinen peräkärry saatavana omatoimiseen kuljetukseen.

Myymme hiilineutralisia polttopuita omista metsästa Suomessa. Jokaista kuutiometriä polttopuuta istutamme 60 uutta nuorta puuta.

Hakusanat: puu, polttopuu, kuivaa, klapi, halko, pilke, polttopuuta, klapia, uunipuu, saunapuu, koivuhalko, takkapuu, kuivaa polttopuuta, polttopuuta, polttopuita, polttopuut, polttopuuta, koivuklapi takkapuu, takkapuita, polttopuita, klapit, klapeja, pilke, pilkkeitä, saunapuita, uunipuu, uunipuita, kattilapuu, kattilapuita, leivinuuni
Forgis Oy

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat