TALVIPAKETTIETU 1094e Trapper Chaser 550 EFI EPS

Salo Keskus, Salo

7 790 €

7 jou 10:33
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tilaa verkkokaupastamme
Kauppa: Kone-Glans Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (258)

Ilmoituksen tiedot

NYT TALVIPAKETTITARJOUKSENA 150CM LUMILEVY+KAHVANLÄMMITINSARJA KAUPAN PÄÄLLE! KASAUS JA LUOVUTUSHUOLTO 0e!! Etu yhteensä 1094e!! 6 VUODEN TÄYSTAKUU! NYT KIINTEÄ RAHOITUSKORKO 2,99 %! Kysy myyjiltämme lisää!

Trapper Chaser 550 on kahdelle rekisteröity tukevalle ja pidemmälle maastorungolle suunniteltu malli. Nykyaikainen polttoaineen ruiskutuksella varustettu Trapper moottori on suorituskykyinen ja puhdas, sekä käyntiääni on erittäin hiljainen. Runva sähkövinssi ja tehokkaat Halogen ajovalot tekevät työstä ja käytöstä helppoa ja laadukasta.

Trapper Chaser 550 on kahdelle rekisteröity tukevalle ja pidemmälle maastorungolle suunniteltu malli. Nykyaikainen polttoaineen ruiskutuksella varustettu Trapper moottori on suorituskykyinen ja puhdas, sekä käyntiääni on erittäin hiljainen. Runva sähkövinssi ja tehokkaat Halogen ajovalot tekevät työstä ja käytöstä helppoa ja laadukasta. Särmikkään muodokas ulkoasu, markkinoiden suurimmat ensiasennusrenkaat ja taattu Trapper laatu ovat todella perusteltu ostopäätös. Suosittu malli metsätöihin ja nuorisolle liikkumiseen!

Trapper mönkijöissä ja UTV:ssä on kattava 6 vuoden / 8000km täystakuu!

Trapper soveltuu loistavasti tieliikenteeseen ja sitä saa ajaa mopoautokortilla (AM121) ja henkilöautokortilla (B). Nopeus on rajoitettu sähköisesti 60km/h. Mönkijä on rekisteröity kahdelle henkilölle. Ammattikäytössä pystyt hyödyntämään verovähennysoikeuden

Traktorimönkijän suurimpia etuja ovat edulliset vakuutusmaksut. Myöskään määräaikaiskatsastuspakkoa ei traktorimönkijöissä ole.

Mönkijässä on loistavat maasto-ominaisuudet. Neliveto ja etutasauspyörästön lukko ovat kytkettävissä päälle ja pois sähköisesti. Vakiona mönkijästä löytyy isot 26" karkeat maastorenkaat ja tehokkaat levyjarrut joka pyörästä. Automaattisen CVT vaihteiston ja pehmeätoimisen keskipakokytkimen ansiosta metsätyöt ja esimerkiksi pihan lumenluonti onnistuvat vaivattomasti. 

Lisäksi tästä EPS mallista löytyy sähköinen ohjaustehostin, joka helpottaa käsittelyä esimerkiksi ahtaammassa pihapiirissä tai vaativissa olosuhteissa huomattavasti.

Ominaisuudet:

Moottori 4-tahti 1-syl nestejäähdytteinen OHV
Iskutilavuus 546 cc
Sylinteri 91x84
Puristussuhde 9.6:1
PA-syöttö EFI
Sähkökäynnistys
Automaattinen CVT vaihteisto L-H-N-R
Napilla valittava 2WD/4WD erillisillä lukoilla 100 % neliveto
Sähköinen ohjaustehostin
Kardaanivoimansiirto
Digitaalinen mittaristo
Nopeus rajoitettu sähköisesti 60km/h
Rekisteröity kahdelle
Mitat 232cm x 126cm x 137cm
Akseliväli 144 cm
PA-Tankki 12,9 l
Paino 386 kg
Max kuorma 20 kg eteen, 35 kg taakse
Maavara 29,5 cm
Säädettävä erillisjousitus A-varsilla edessä ja takana
Rengaskohtaiset jäähdytetyt levyjarrut edessä ja takana
Renkaat edessä 26x9-12
Renkaat takana 29x11-12
Vakiona tehokas vinssi ja vetokuula

traktorimönkijä
mönkijä
nelivetomönkijä
lumilinko
Kone-Glans Oy

Joensuunkatu 10
24100 Salo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat