Whiskey Chair by Eva Wahlström

Pitkälahti, Kuopio

1 950 €

7 syy 16:36
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tästä voit siirtyä myymälämme kotisivuille
Kauppa: Tempur Brand Store Joensuu
Kaupan kaikki ilmoitukset (63)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tuote on esillä Kuopion Tempur Brand Storessa.

UUTUUS ! Whiskey Chair on Eva Wahlströmin suunnittelema tuoli, joka on saanut nimensä suunnittelun lähtökohtana olleesta mielikuvasta: vanha mies istuu tuolissaan meren äärellä elämäänsä miettien ja viskiä siemaillen. Tuolin suunnittelua on ohjannut näkemys, jonka mukaan kalusteiden muotoilulla ja arkkitehtuurilla voidaan tukea ihmisen henkistä hyvinvointia. Sen vuoksi olennaiseen osaan nousevat kalusteen mielenkiintoinen rakenne, ajaton muoto, luonnonmateriaalit ja käsityö, ergonomiasta puhumattakaan. Whiskey Chair -tuolin valmistustavoissa ja materiaalivalinnoissa on pyritty hiilijalanjäljen minimointiin, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Koko:

Korkeus (korkein kohta) 81 cm
Syvyys 71 cm
Leveys 68 cm
Istumakorkeus 36 cm
Käsinojan pituus 67 cm
Paino 9 kg

Materiaali:

Whiskey-tuolin istuin on nahkaa ja runko on joko jalavaa (mustalla nahalla) tai tammea (ruskealla nahalla).

Jalavan puuaines on kuivuttuaan kovaa, sitkeää ja lahonkestävää. Tuolin jalava on peräisin itäisestä Pohjois-Amerikasta, sillä sikäläisen jalavan laatu on tasaisempaa kuin eurooppalaisen jalavan ja sitä käytettäessä myös materiaalihukka jää huomattavasti pienemmäksi. Käytetty puu on FCS-sertifioitua, mikä takaa sen olevan vastuullisesti tuotettua.

Tammen puuaines on lujaa, lahonkestävää, hyvin painavaa ja tiheäsyistä. Tammirunkoisessa tuolissa nahan väri on mustan sijaan lämpimän ruskea, joka sointuu erinomaisesti yhteen vaaleasävyisen puun kanssa.

Istuimen kromiparkittu nahka on sekä palonkestävää että vedenpitävää, ja se säilyttää värinsä kauniisti. Tekstiileihin verrattuna nahan elinikä voi olla jopa nelinkertainen. Se on silti luonnontuote, ja niin kuin elämä jättää jälkensä ihmisen ihoon, se näkyy myös lehmännahassa. Nahka venyy hieman ja muotoutuu istujansa mukaan, mikä tekee istuimesta entistä mukavamman, ja vuosien saatossa se myös patinoituu kauniisti. Whiskeyn nahka tulee Suomesta.

Kiinnostuitko tuotteesta tai jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä asiantuntijaan lähimmässä Tempur-myymälässä tai kysy chatissa!
Tempur Brand Store Joensuu: 050 560 8350 / joensuu@tempur.fi
Tempur Brand Store Kuopio: 040 031 3858 / kuopio@tempur.fi

Osta nyt, maksa myöhemmin! Maksa heti, 30 päivän kuluessa tai pilko maksut kätevästi osiin. Nyt Klarnalla jopa 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa*, sekä lisää osamaksuvaihtoehtoja TEMPUR-myymälöissä, jopa 60kk tasaerä!**

143,75e/kk (40kk)
Tai 5550e (norm. 6938e)
ETUSI 1388e
(Osamaksuesimerkki laskettu Nordea Tuohi 40kk tasaerä kampanjalla)

* Klarna on yksi Euroopan suurimmista turvallisista ja sujuvista maksupalveluista tunnettu, kansainvälisesti toimiva pankki ja luoton myöntäjä. Maksa heti, 30 päivän kuluessa tai pilko maksut kätevästi osiin! Sinä ostat. Sinä päätät. Kunkin kuukausierävaihtoehdon osalta veloittamamme lainakorko ja mahdollinen aloitusmaksu ilmoitetaan kassalla. Esimerkiksi 1000:n ostokselle 12 samansuuruisessa erässä, todellinen vuosikorko on 18,90% ja luoton kokonaiskustannus on 1097. Luoton myöntää Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.

** Avatessasi 11.7.-30.9.2022 uuden Tuohi Mastercard -luoton saat ensiostolle 60 kk maksuaikaa tasaerissä. Tasaerä ajalta maksat tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. Tuohen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,86 % ja luottohinta 1 709,33 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (06/2022) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. Tuohi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.
Tempur Brand Store Joensuu

Kauppakatu 23a
80100 Joensuu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat