Tempur Jenkkisänky 180x200cm+9cm Orginal sijausp

Korjala-Kaunisnurmi, Kouvola

4 000 €

24 tou 16:36
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Linkki: LISÄTIETOJA TUOTTEESTA
Kauppa: Isku Shop Kouvola
Kaupan kaikki ilmoitukset (16)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tempur North Continental-jenkkisängyn elegantti ja leijuvan kevyt muotoilu on saanut inspiraationsa pohjoisen avarista maisemista. Sängyn jalat ovat lähes näkymättömissä vuoteen alla, lopputuloksena on illuusio kuin ilmassa leijuvasta sängystä. Rauhoittava ja kevyt vaikutelma muistuttavat pohjoisen luonnon seesteydestä. Huolelliset yksityiskohdat ja luonnollinen mutkattomuus tekevät vuoteesta pysäyttävän esimerkin pohjoismaisesta muotoilusta.

Tempur North Continental vuoteen rakenne koostuu kolmesta kerroksesta: vuoteen pohjasta, patjasta ja sijauspatjasta. Kokonaisuuteen kuuluu North Forest Green-verhoiltu jenkkisänky, jalat, Deluxe Orginal 9cm sijauspatja.

SÄNGYN MITAT:
Leveys 180cm
Syvyys 200cm
Korkeus 49cm
Paino 112,90 kg

Sänkykokoonpanon ohjehinta on 6986 - tämän hinta nyt 4190

Sänkyn voit tulla tutustumaan heti Iskun Kouvolan myymälään ja sen saat tarvittaessa heti mukaasi. Kotiinkuljetuspalvelu on myös saatavilla, kysy hintaa myymälästä. Kyseessä on Isku Kouvolan mallistopoisto.

Maksutapoina on käteinen, kortti tai lasku. Laskutusvaihtoehdossa mahdollisuus jopa 20kk korottomaan maksuaikaan. Tästäkin vaihtoehdosta lisätietoja myymälästä.

Tervetuloa Kouvolan Iskuun! Tommolakatu 7, 45130 Kouvola.
Isku Shop Kouvola

Tommolankatu 7
45130 KOUVOLA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat