CARPE DIEM MARSTRAND MS 180X210+Valö pääty

Korjala-Kaunisnurmi, Kouvola

6 600 €

2 tou 11:56
Tyyppi: Myydään
Linkki: LISÄTIETOJA TUOTTEESTA
Kauppa: Isku Shop Kouvola
Kaupan kaikki ilmoitukset (16)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Moottorisänky Marstrand on ihana ja älykäs sänky. Sen varusteisiin kuuluu muun muassa ristiseläntuki, joka lisää mukavuutta sängyssä istuttaessa. Voit ohjata sängyn kaikkia toimintoja helposti langattomalla kaukosäätimellä ja säätää juuri itsellesi sopivat asennot. Ainutlaatuisen patentoidun Carpe Diem Beds Contour Pocket Systemin ansiosta sänky mukautuu kehosi muotoihin ja mukailee pienintäkin liikettäsi tarjoten erinomaisen nukkumismukavuuden.

Sänkypakettiin kuuluva CARPE DIEM Luxury-sijauspatja on ylellinen, pehmeäpintainen ja myötäilevä petauspatja. Siinä on puuvillapehmusteinen kesäpuoli, joka pitää kehon lämpötilan mukavan vilpoisana sekä lämmin villapehmusteinen talvipuoli joka lämmittää kehoa kuitenkaan hiostamatta. Sijauspatjan sisällä on Talalay-luonnonkumitäyte.Luxury-sijauspatja on käytännöllinen ja miellyttävä kaikkina vuodenaikoina, sen korkeus 7,5 cm.
Päällinen on valkoista joustokangasta ja petauspatjan reunassa on koristeellinen reunabrodeeraus. Split-sijauspatjassa yläosa on jaettu keskeltä säädettävää parivuodetta varten.

Sängyn ja päädyn ohjehinta on 16501 - nyt tämä vain 6600

Sänkyyn voit tulla tutustumaan Iskun Kouvolan myymälään, kyseessä on myymälän mallistopoisto. Kotiinkuljetuspalvelu on myös saatavilla, kysy siitä lisää myymälästä.

Maksutapoina käteinen, kortti tai lasku. Laskutusvaihtoehdossa mahdollisuus jopa 20kk korottomaan maksuaikaan, tästäkin lisätietoja saa myymälästä.

Tervetulos Kouvolan Iskuun! Tommolankatu 7, 45130 Kovuola
Isku Shop Kouvola

Tommolankatu 7
45130 KOUVOLA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat